Ağdada sonraki batıklar

valla seninki büyük cesaret, sir ağda ile alman.

nasıl bir acı ,nasıl acı offf düşünemiyorum bile.ben sir ağdayı sadece bacaklarımda kullanıyorum.

Hiç acımıyordu ki Annemde şaşırıyordu acı eşiğim yok galiba
Hiç tereddüt etmeden alıyordum
Bir de sarkma yapıyor diyorlar bırakmam en mnatıklısı galiba
şimdi bir kez oldu ben çok evham yaparım biran önce çözüme kavuşturmam lazım

ben sonra ki acıdan bahsedıyorum :)
alınca fark etmıyorsun, sonradan resmen yanıyor yaaa

Son düzenleme:

evde var baticon onuda süreyim iyi hatırlattın kremi yarın tedarik edeyim çok duymuştum onun adını kuzenimden
bizim burdaki acile gidersem bakmazlar biliyorum cerrahideki dr la bir ara işim olmuştu terslemişti beni

evde var baticon onuda süreyim iyi hatırlattın kremi yarın tedarik edeyim çok duymuştum onun adını kuzenimden
bizim burdaki acile gidersem bakmazlar biliyorum cerrahideki dr la bir ara işim olmuştu terslemişti beni

O krem benim bitanem Kıl dönmesinden bi'kere ameliyatlık olunca kendim halletmek mükemmel oluyo

Günaydın, bahsettiğin durum kıl kökü iltihabıdır. Ağda da olsa, lazer de olsa bazı bedenler maalesef kıl kökü iltihabına müsaittir. Kurcalamasan iyi olurmuş. Genel cerraha gitmen gerek. Folikülü kapsülü ile birlikte alarak seni iltihabın tekrarından kurtaracaktır. Kara merhem vb. çözümler durumu kurtarır, tekrarlamasını engelleyemez. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…