• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağdada sonraki batıklar

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
Yazarken utanıyorum affınıza sığınıyorum
Benim ağdadan sonra mahrem bölgemde batık oldu sanırım
Şişti apse yaptı çok denedim çıkaramadım
Gerçi göremedim de
Ne yapabilirim çok acıyor yürümekte zorlanıyorum, yanıyor
Tekrar olur mu acaba :14:

doğru şekilde uyguladığından emin misin canım?

alamadığın bölgeleri tekrar tekrar almaya çalıştıysan normaldır. nasıl bir ağda kullanıyorsun?

doğru şekilde uyguladığından emin misin canım?

alamadığın bölgeleri tekrar tekrar almaya çalıştıysan normaldır. nasıl bir ağda kullanıyorsun?

Canım normal ağda. Her zamanki gibi alıyordum sona kalan yeri tersten aldım farketmeden ondan oldu galiba
Çok korkuyorum tekrar olursa filan diye baya apse yapmış çünkü:5:

Canım normal ağda. Her zamanki gibi alıyordum sona kalan yeri tersten aldım farketmeden ondan oldu galiba
Çok korkuyorum tekrar olursa filan diye baya apse yapmış çünkü:5:

kılın çıkış yönüne doğru almazsan eğer, kıl dönmesi olayını çok yaşarsın canım.
acı da cabası.

Yazarken utanıyorum affınıza sığınıyorum
Benim ağdadan sonra mahrem bölgemde batık oldu sanırım
Şişti apse yaptı çok denedim çıkaramadım
Gerçi göremedim de
Ne yapabilirim çok acıyor yürümekte zorlanıyorum, yanıyor
Tekrar olur mu acaba :14:

lutfen hemen bır doktora gıt
aynısı basıma geldı agdadan dolayı batık sıstı resmen oturamıyordum cerrahı mudahele ile temızledıler
cok tehlıkelı sakın sıkmaya calısma

Bence de doktora gitmelisin. Başıma gelmedi ama bir arkadaşıma olmuştu ve hastaneye ben taşımıştım. Antibiyotik ile tedavi ettiler.
Çok geçmiş olsun.

Şimdi kıl dönmesinden ameliyat olmuş ve genital bölgedeki dönmelerden dolayı sürekli doktora gitmek zorunda kalmış biri olarak şunları söyleyeceğim:

1)Benim doktorum genital bölgede ağda kullanma, tüy dökücü kullan demişti:53:
2)Eğer yanlış yöne çektiysen vs. gibi nedenlerle kök iltihap kapmış olabilir ki bu kıl dönmesidir.
3)Bunun içinde o bölgeye ışık tutarak iyice bak. Eğer nokta şeklinde kıl kökü görüyorsan iğnenin ucunu çakmakla yak sonra orayı azıcık açıp cımbız vs. ile çek. Ben bi'bakıyodum şişen yere bit kadar görünen şey koca upuzun kıl çıkıyodu içinden, iltihabı da cabası.
4)İltihap içinde eczanede kara merhem denilen krem var. Ben ondan kullanıyorum baya da etkili. Ama tabii ki doktor en doğrusunu söylecektir.

Ben okadar çok yaşıyorum ki bu durumu artık alıştım:12:.

sorma çok fena yanıyor şuan:50:

genelde sir ağdayla alınınca çatlamış toprak gibi oluyor.sirle almadın değil mi? $sir.jpg

Şimdi kıl dönmesinden ameliyat olmuş ve genital bölgedeki dönmelerden dolayı sürekli doktora gitmek zorunda kalmış biri olarak şunları söyleyeceğim:

1)Benim doktorum genital bölgede ağda kullanma, tüy dökücü kullan demişti:53:
2)Eğer yanlış yöne çektiysen vs. gibi nedenlerle kök iltihap kapmış olabilir ki bu kıl dönmesidir.
3)Bunun içinde o bölgeye ışık tutarak iyice bak. Eğer nokta şeklinde kıl kökü görüyorsan iğnenin ucunu çakmakla yak sonra orayı azıcık açıp cımbız vs. ile çek. Ben bi'bakıyodum şişen yere bit kadar görünen şey koca upuzun kıl çıkıyodu içinden, iltihabı da cabası.
4)İltihap içinde eczanede kara merhem denilen krem var. Ben ondan kullanıyorum baya da etkili. Ama tabii ki doktor en doğrusunu söylecektir.

Ben okadar çok yaşıyorum ki bu durumu artık alıştım:12:.

Bu ikinci defa başıma geliyor önceden olmuştu kökü bulup çıkarabilmiştim ama bunu çıkaramadım yara oldu
Çok kötü bir şey ya vallahi diğer bölgelerde olmasına alıştım da burasının acısı fenaymış :5:
Dediğini yapmaya çalışıcam olmazsa mecbur ceraahilik oldum

Bu sekilde bir durumu ilk kez duyuyorum ama konu ciddi sekilde sizi rahatsiz ediyor ise hekime danismanizda fayda var ayrica demek ki lazer epilasyon en rahat yontem agda v.s sikintili ismis .

Mesaj tekrarı..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ve ağda bandı kullanıyorum canım ısıtma makinesi de var
diğer ağdalardan kullanmadım hiç

en büyük hatan genital bölgede sir ağda kullanman.

ben bır kere koltuk altımı sirle almıştım, 1 hafta acısını unutamadım..bunu sadece bacaklara uygula.istanbul' da yaşıyorsan bunu dene.direk uygulamaya geçiyorsun ağda beziyle. $krem.jpg

Son düzenleme:
en büyük hatan genital bölgede sir ağda kullanman.

ben bır kere koltuk altımı bununla almıştım, 1 hafta acısını unutamadım..bunu sadece bacaklara uygula.istanbul' da yaşıyorsan bunu dene.direk uygulamaya geçiyorsun ağda beziyle.Eki Görüntüle 525671

Bundan kullanmamıştım öteki ile de bir kez olmustu geçmişti bu seferki fena.
Bunu kullanayım o zaman öteki sefer
Diğerini de daha iyi dedikleri için kullanıyordum demekki değilmiş
Bıktım kıldan tüyden :14:

Bu ikinci defa başıma geliyor önceden olmuştu kökü bulup çıkarabilmiştim ama bunu çıkaramadım yara oldu
Çok kötü bir şey ya vallahi diğer bölgelerde olmasına alıştım da burasının acısı fenaymış :5:
Dediğini yapmaya çalışıcam olmazsa mecbur ceraahilik oldum

Dediğim kremi de sor istersen eczaneye. Ben çok kullandım ama ilaç sonuçta bana iyi geliyor ama sana nasıl gelir bilemem:26:Bi'de o bölgeyi temiz tut, kıl yoksa da iltihap olmuş olabilir sonuçta, doktorum bana farkettiğinde sıcak su pansumanı yap ve orayı baticonla sil demişti:26:

Bundan kullanmamıştım öteki ile de bir kez olmustu geçmişti bu seferki fena.
Bunu kullanayım o zaman öteki sefer
Diğerini de daha iyi dedikleri için kullanıyordum demekki değilmiş
Bıktım kıldan tüyden :14:

valla seninki büyük cesaret, sir ağda ile alman.

nasıl bir acı ,nasıl acı offf düşünemiyorum bile.ben sir ağdayı sadece bacaklarımda kullanıyorum.

Back