• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

agdada biraz acı zalıyo bence

nnergiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
17
0
86
43
Çorum
bende bir bayan olarak su agda sorunları acısını cekiyorum ama eczanede sporcuların sakatlanma esnasındaki spreyini buldum aldım kızlar sogutuyo bölgeyi cok fazla tüyler bile donuyo tatlı bi acı oluşuyo sıkınca ama geciyo ve sıkılan bölge buz gibi oluyo ve acı bayagı azalıyo ben artık böyle yapıyorum rahat oluyo özellikle bikini bölgemde :umursamaz:

canım bende almayı düşünmüştüm ama onların yasak ve zararlı olduklarını söylediler yasak olma sebebi başka sebep için kullanıyorlarmış içine çekip kafa buluyorlarmış ne kadar doğru bilmiyorum ama zararı kokladığında o an içine çektiğinde gözlerinin kör olma riski var dediler bu da ne kadar doğru bilmiyorum belki markadan markaya değişiyordur belki hiç bi zararı yoktur bilmiyorum sadece duyduğumu söyledim bende ağdayla yapıyordum ama yok dayanamdım ağdacıyada gidemedim yine kapısından geri döndüm=( eldivenle aldım bende eldivenle daha az acıyor yapış yapış olmuyor ve tertemiz oluyor ben memnun kaldım eldivenden

bana çok iyi bir fikir gibi geldi teşekkürler önce kendimde deneyeceğim memnun kalırsam kızımında denemesini isteyeceğim.çünkü kızımla bu konuda haklı olarak sorun yaşıyoruz.önerin için çok teşekkür ederim.

Back
X