• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağdacı arıyorum

gmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
130
2
116
Ankara
arkadaşlar kızılayda önerebileceğiniz bi yer var mı ağda yaptırmak için.

canım evde kendin yapamıyormusun bence ağdacıdan çok daha iyi ağdacılar ne kadar hijyenik olabilir ben bi kaç defa ağdacıya gittim sonra arkadaşım bu depilissimanın sir ağda setlerinden almış evde kendim yapıyorum çokda kolay falan dedi ben beceremem falan desemde kanıma girdi aldım benim gibi birisi bile becerebiliyorsa herkes becerir bence depilissima sir ağda seti ekonomi diye bir set aldım internetten 3 adet kartuş var içerisinde biri küçük başlıklı bikini bölgesi bıyık bölgesinde kullanım için 100 ad ağda bezi var talk pudrası falan var makineye kartuşu takuyorsun sonra fişe takıyorsun 25 dakikaya ısınıyor sonra kılların çıkış yönünü tersine sürüyorsun sonra üstüne ağda bezini yapıştırıp çekiyorsun 15 dakiakda bacakalr tertemiz 1 ayda cirlop gibi ssir ağdada depilissimadan şaşma ağdacılarda bu markayı kullanıyor.

kızılayda tam ilk tüp gecit varya sakaryanın girişi oraya gidiyorum ben. ayakkabıcı var üstünde .fiesta kuaför. orda ufak tefek olan bi kız var. canandı herhalde. orası güzel. ben paket ve üst bacagı 25 yapıyor. yarın gideceğim zaten doğum öncesi haırlık.hızlı ve temiz

canım evde kendin yapamıyormusun bence ağdacıdan çok daha iyi ağdacılar ne kadar hijyenik olabilir ben bi kaç defa ağdacıya gittim sonra arkadaşım bu depilissimanın sir ağda setlerinden almış evde kendim yapıyorum çokda kolay falan dedi ben beceremem falan desemde kanıma girdi aldım benim gibi birisi bile becerebiliyorsa herkes becerir bence depilissima sir ağda seti ekonomi diye bir set aldım internetten 3 adet kartuş var içerisinde biri küçük başlıklı bikini bölgesi bıyık bölgesinde kullanım için 100 ad ağda bezi var talk pudrası falan var makineye kartuşu takuyorsun sonra fişe takıyorsun 25 dakikaya ısınıyor sonra kılların çıkış yönünü tersine sürüyorsun sonra üstüne ağda bezini yapıştırıp çekiyorsun 15 dakiakda bacakalr tertemiz 1 ayda cirlop gibi ssir ağdada depilissimadan şaşma ağdacılarda bu markayı kullanıyor.

ya ne biliyim zahmetli olur gibi geliyo beceremem falan bi de bel bölgemi yaptırcam uzanamam ki oraya yine de sağol bi düşiniyim

kızılayda tam ilk tüp gecit varya sakaryanın girişi oraya gidiyorum ben. Ayakkabıcı var üstünde .fiesta kuaför. Orda ufak tefek olan bi kız var. Canandı herhalde. Orası güzel. Ben paket ve üst bacagı 25 yapıyor. Yarın gideceğim zaten doğum öncesi haırlık.hızlı ve temiz

teşekkürler bi bakıyım oraya

istanbulda olsaydınız yardımcı olurdum

Ben de yeni üyeyim sırf derdimi anlatabilmek için kayıt oldum ve ben de ağdacı arıyorum hayatımda ilk defa ağda yaptırmak istiyorum koltuk altı bikini bölgesi yalnız utanıyorumda ama aramaktanda vazgeçmiyorum çevremde bi kaç güzellik salonu var fakat biri hiç tele cevap vermiyor diğerleri hem bana uzak hem de ağda yapmıyoruz diyenlerde var kendimde yapamam bıktım haftada bir tüy dökücü krem kullanmaktan :50:

Back