• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda

monkeyyy_000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
95
1
0
Antalya
Genital bolgeyi bir turlu tertemiz yapamiyorum agda bandi denedim olmadi makineyle denedim acidan dayanamadim jiletten baska carem yok mu yardim edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lazer epilasyondan başka çare yok. Ağda ile tertemiz yapsan dahi çok kısa sürede yine çıkacak tüylerin ne yazık ki. Hiç uğraşmaya değmez.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lazer epilasyondan başka çare yok. Ağda ile tertemiz yapsan dahi çok kısa sürede yine çıkacak tüylerin ne yazık ki. Hiç uğraşmaya değmez.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Epilasyonun saglikli oldugunu dusunmuyorum

O kadar uzamasini beklemek iistemiyorum

canım o kadar uzamasını beklemezsin sende :1: zaten eldivenlerden kaçmıyor hiç tutabileceğin uzunlukta olunca alırsın.
ya da kuaföre git 5 dakikada misss :21:

Genital bolgeyi bir turlu tertemiz yapamiyorum agda bandi denedim olmadi makineyle denedim acidan dayanamadim jiletten baska carem yok mu yardim edin

Kotu bir yol biliyorum ama ben tuy dokucu kullaniyorum oraya. Sadece oraya. Aci sifir. Sur 5dk sonra yika. Kolay is..
Agdayi kendim yapamiyorum, yaptirsam orayi actirmaya utaniyorum bende boyle bir yol buldum.

Ay bu tüyler.bende ya tuy dokucu krem yada jilet kullaniyorum hic agdayla yapamam bi kere yaptim becerdim ama hep küçük sivilceler ve batik olustu alismis benimki jilete.bide cok aciyor yahu.;) en guzeli ilk tuyleri almaya başlarken agdayla baslasaydik simdi rahattik.basindan oyle basladim oyle gidiyorum ;)

Merhaba kızlar yeni üye oldum tam da bu konuyla ilgili bir problemim vardı daha doğrusu bu ağda bantlarıyla ilgili el ile ısıtmak işe yaramıyor galiba ütü ile bile denendiğini duydum sizin öneriniz nedir yokmu başka çaresi

ben Lazerı tavsıye etmıyorum yumurtalıklara zarar verıyor bızzat kadın dogum dokt duydum.. AMa genıtal bolge ıcın agdaya gıdıyorum %60 oranında azaldı ve ve temız oluyor tavsıye ederım

eldivenle al epilasyon aletıyle ustunden geç ben oyle yapıyorum bu arada konu yanlıs yerde acılmıs sanırım

Tüy dökücü kremler en rahatı, genital bölgede kullanmak dogru değil ama ağrısız acısız :)

ben Lazerı tavsıye etmıyorum yumurtalıklara zarar verıyor bızzat kadın dogum dokt duydum.. AMa genıtal bolge ıcın agdaya gıdıyorum %60 oranında azaldı ve ve temız oluyor tavsıye ederım
kadın doğum doktoru tam olarak ne dedi acaba?neden herkes zararsız diyor anlamadım gitti.benim ilk seansımı oldum üstelik

kadın doğum doktoru tam olarak ne dedi acaba?neden herkes zararsız diyor anlamadım gitti.benim ilk seansımı oldum üstelik
Canim ben biyologum okuldada tez yapan hicalarimiz vardi kanser hucrelerin aniden olmesi veya cogalmasidir. Lazerde vucuttqki hucreleri olduruyor veya seklini bozuyor yumurtaliklar cok hassas oldugu icin onerilmiyor

Merhaba kızlar yeni üye oldum tam da bu konuyla ilgili bir problemim vardı daha doğrusu bu ağda bantlarıyla ilgili el ile ısıtmak işe yaramıyor galiba ütü ile bile denendiğini duydum sizin öneriniz nedir yokmu başka çaresi
Ben ağda bandını fön makinesini tutarak ısıtıyorum işe yarıyor.

Meraba bende uzun suredir tuy dokucu kremle aliyorum bikini bolgemi fakat artik tuyler cok dagildi sizce agdaya gitmeli miyim

Back