Ağda yapınca sizede olurmu

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
slm ben genital bölgeme ağda yaptıktan sonra kıllar çıkmaya başlayınca çok kötü kaşınma oluyo sürekli kaşımaktan kızarıyor + kıl dönmesi oluyor. deliricem artık bide bacaklarımdada tavuk derisi görünümü var kese yaptım geçer die fazla bir fark olmadı. ne yapıcağımı şaşırdım. hem acı hem tatlı bir kaşıntı var

benimde özellikle bacaklarım çok kaşınır.kaşımaktan yara bile yapıyorum.belki bir eczacıya yada cilt doktoruna danışmak lazım.

şuan bu durumdayım yaa ben gttım doktra bana dedıkı agda yapmıcaksn lazer epılasyon tek cozumu dedı hanı krem ılac varmı dedım yok dedı bana yaa suan dermı resmen kazıdım

şuan bu durumdayım yaa ben gttım doktra bana dedıkı agda yapmıcaksn lazer epılasyon tek cozumu dedı hanı krem ılac varmı dedım yok dedı bana yaa suan dermı resmen kazıdım

lazer epilasyon kıllardan kurtulmak için çözüm değil ki.şöyleki bilmeyenler için yazıyorum.kıllar her seanstan sonra zayıflar ve daha geç çıkar ama en sonunda bebek tüyü gibi olur zayıf ve sarı işte o zaman lazer aletleri o kılları görmemeye başlar ve sizde bebek tüyü gibi olsada o tüyleri istemediğiniz için ya tekrar ağdaya yada jilete dönersiniz.ve lazer epilasyon çok yeni bir yöntem gelecek yıllarda ne gibi yan etkileri olabileceği bilinmiyor.hele ki yumurtalık ve rahme ne zarar verir kim bilir.

jiletle alsak hemen cıkar agda yapsak kazır gıbı kaşırz yara yaparız bnde ne yapcagmı bılmedım suan bacgmı kasımaktan berbat oldu bebanten surcem bı hafta oldu alalıda

sorma nedir bu tüylerden çektiğimiz. bayan olmak zor helede kişisel bakım bana ölüm gibi geliyo bugün kaşını aldır yarın bıyığın çıkar öbürgün kol altların. heleki yazın iğrenç bir durum...

Kese pek bişey ifade etmiyor dediler banada kabak lifleri var onlarla yıkan daha fazla işe yarıyor.
ben kaşımama yöntemimi tırnaklarımı kısa keserek buldum bide nemlendirici kullan eczaneden batıklar için krem iste vardır ben şimdi ismini hatırlamıyyorum ama var biliyorum

çıkmasına yakın bende de kaşıntı oluyor..kaşımamaya çalışıyorum..çok şükür kıl dönmesi veya batık yok..ben 1,5 ayda bir gidiyorum ağdaya bikini için..oldukça azaldı..bacaklar ve koltukatını makineyle alıyorum..

Önceden bendede kasinti oluyordu killar cikmaya baslayinca tatli tatli kasiniyordu bacaklarim felan.. ama lazer yaptiriyorum ve kasinti gecti, jiletle alinca ve epilasyon yapinca cok kasinti yapiyor gerci agdayi bilmiyorum ama lazeri tavsiye ederim herkese, bacaklarda güzellesio önceden kil dönmesi olurdu artik oda olmuyo :118:

benim tüyler iyice azaldı ve açık renk ..yapmıyorlar..zaten yaptıracak olsam iğneli epilasyon yaptırırım..lazerle tam bitmiyor kıllar..arkadaşlarım gidip duruyor..zaten yapanlarda tam bitmez ,azalır ve incelir diyorlar..kesin çözüm değil yani.

epilasyon aletiyle sadece bacaklarıma alıyorum. ama ağda gerçekten geç çıkartıyor. kıl dönmeleride olmasa işte. ama alette yapıyo lazeri hiç denemedim.

çıkmaya yakın keseliceksin canım rahat çıkıyor ve kaşınmıyor ben çözümü öyle yapıyorum ağda bana daha acısız ve klay geliyor senelrdir kullanıyorum ağdayı 45 günde bir alıyorum bendede oluyor kaşıntı uçları içe dönük oluyuor ilk nemlendirip kese yapıyorum

epilasyon aletiyle sadece bacaklarıma alıyorum. ama ağda gerçekten geç çıkartıyor. kıl dönmeleride olmasa işte. ama alette yapıyo lazeri hiç denemedim.

ben lazeri pek istemiyorum..herkes farklı bir şey söylüyor ,kimi çok memnun kimi de değil..
özel bölgeye ağda,diğer yerlere makine..

kasınmasının vee kıl dönmesının tek sebebııı agdanın kıl yonunun tersıne cekılmıs olmasıdır.. cunku kuaforumu degıstırdım aynısı 4 aydır bendede var... onemlı bı sey deıl zamanla dogru agda yapılırsa kıl yonlerıne cekılırseee duzelıyor...

genital bölgeye ağda banada iyi gelmiyor kılları aynı yönde ceksek bile batık oluyor asırı kasınt oluyor

jilet ve epilady kullanıyorum ama onlardada aynı sorun oluyor cildim cok kuru kıllar cıkarken mahvoluyorum kasıymaktan ve fecii yanma hissi oluyor.

neyapıcamı bende bılmıyorum

sorma evet cilt yapım kötü heralde arkadaşlar ağda yapıcam diyo bakıyorum 7-8 tüy ay siz diyorum buna ağdamı diyonuz birde ciltleri pürüzsüz

evet canım,ben de bu yüzden ağda yapan yeri değiştirdim..eskiden çok batık olurdu ama bu yeni gittiğim yerde kız çok güzel alıyor ve hiç batık kalmadı..
artık çok da azaldı,2 ayda falan gidiyorum ..

hay Allah canım ya,
inşallah düzelir...
krem ya da nemlendirici sürsen işe yarar mı acaba ? belki kaşıntıyı alır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…