şuan bu durumdayım yaa bengttım doktra bana dedıkı agda yapmıcaksn lazer epılasyon tek cozumu dedı hanı krem ılac varmı dedım yok dedı bana yaa suan dermı resmen kazıdım
slm ben genital bölgeme ağda yaptıktan sonra kıllar çıkmaya başlayınca çok kötü kaşınma oluyo sürekli kaşımaktan kızarıyor + kıl dönmesi oluyor. deliricem artık bide bacaklarımdada tavuk derisi görünümü var kese yaptım geçer die fazla bir fark olmadı. ne yapıcağımı şaşırdım. hem acı hem tatlı bir kaşıntı var
Önceden bendede kasinti oluyordu killar cikmaya baslayinca tatli tatli kasiniyordu bacaklarim felan.. ama lazer yaptiriyorum ve kasinti gecti, jiletle alinca ve epilasyon yapinca cok kasinti yapiyor gerci agdayi bilmiyorum ama lazeri tavsiye ederim herkese, bacaklarda güzellesio önceden kil dönmesi olurdu artik oda olmuyo :118:
epilasyon aletiyle sadece bacaklarıma alıyorum. ama ağda gerçekten geç çıkartıyor. kıl dönmeleride olmasa işte. ama alette yapıyo lazeri hiç denemedim.
slm ben genital bölgeme ağda yaptıktan sonra kıllar çıkmaya başlayınca çok kötü kaşınma oluyo sürekli kaşımaktan kızarıyor + kıl dönmesi oluyor. deliricem artık bide bacaklarımdada tavuk derisi görünümü var kese yaptım geçer die fazla bir fark olmadı. ne yapıcağımı şaşırdım. hem acı hem tatlı bir kaşıntı var
sorma evet cilt yapım kötü heralde arkadaşlar ağda yapıcam diyo bakıyorum 7-8 tüy ay siz diyorum buna ağdamı diyonuz birde ciltleri pürüzsüzgenital bölgeye ağda banada iyi gelmiyor kılları aynı yönde ceksek bile batık oluyor asırı kasınt oluyor
jilet ve epilady kullanıyorum ama onlardada aynı sorun oluyor cildim cok kuru kıllar cıkarken mahvoluyorum kasıymaktan ve fecii yanma hissi oluyor.
neyapıcamı bende bılmıyorum
kasınmasının vee kıl dönmesının tek sebebııı agdanın kıl yonunun tersıne cekılmıs olmasıdır.. cunku kuaforumu degıstırdım aynısı 4 aydır bendede var... onemlı bı sey deıl zamanla dogru agda yapılırsa kıl yonlerıne cekılırseee duzelıyor...
genital bölgeye ağda banada iyi gelmiyor kılları aynı yönde ceksek bile batık oluyor asırı kasınt oluyor
jilet ve epilady kullanıyorum ama onlardada aynı sorun oluyor cildim cok kuru kıllar cıkarken mahvoluyorum kasıymaktan ve fecii yanma hissi oluyor.
neyapıcamı bende bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?