• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda yaparken kılların kırılması

leilaylo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
579
208
103
Merhaba, bacak kıllarım çok ince ağda yaparken de makine ile alırken de hep kırılıyor ve pürüzsüz his olmuyor. Kırılanlar da kökten gitmediği için uzuyor tabi. Farklı bir çözüm öneriniz var mı?

Merhaba, bacak kıllarım çok ince ağda yaparken de makine ile alırken de hep kırılıyor ve pürüzsüz his olmuyor. Kırılanlar da kökten gitmediği için uzuyor tabi. Farklı bir çözüm öneriniz var mı?
Bir defaya mahsus jilet kullansanız?

Ben hep yaşıyorum bunu.

Belki bir çözümü bilen vardır.

İğneli yaptırıp kurtulun ama ince ve kısa tüyleri alabilmek için bölgeye pudra bebek pudrası veya vücut pudrası oluyor ya avonun falan ondan sürün sonra agdayla veya makinayla alabilirsiniz ağdanin tüyleri tamamen kavramasıni sağlıyor pudra

Canım ağda yaparken kökten kaldırmadığın zaman o durum olur bir kuaför olarak söylüyorum bunu ağgayı yavaş çektiğin zaman kök kalır ve yönünde çekmediğin zaman iyice bölgeye yapiltigina emin olduğun zaman kılın yönüne doğru çekersen kalmaz genetik bu sorun yoksa

İğneli yaptırıp kurtulun ama ince ve kısa tüyleri alabilmek için bölgeye pudra bebek pudrası veya vücut pudrası oluyor ya avonun falan ondan sürün sonra agdayla veya makinayla alabilirsiniz ağdanin tüyleri tamamen kavramasıni sağlıyor pudra
İğneli de olmaz sana dediler niye bilmiyorum ama. Ağdayı pudralı kullanıyorum zaten makineyi de pudrasız yapmıyorum yoksa hiç almıyor

Canım ağda yaparken kökten kaldırmadığın zaman o durum olur bir kuaför olarak söylüyorum bunu ağgayı yavaş çektiğin zaman kök kalır ve yönünde çekmediğin zaman iyice bölgeye yapiltigina emin olduğun zaman kılın yönüne doğru çekersen kalmaz genetik bu sorun yoksa
Tek seferde hızlı çekiyorum. Çıkış yönünde ağda sürüp tersine çekiyorum. Makine ile de tersinden alıyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba? Daha dün yaptığım için fotoğraf ekleyemiyorum ama cidden baya inceler.

Gösterdim ama olmaz dediler çok ince ve açık renkliler :KK43: bikini ve koltuk altına gidiyorum onlar bile tamamen bitmezmiş

Tamamen eziyet renkleri çok sarı olduğundan görünmüyor ama pürüzsüz hissi alamıyorum hiç

Ben henüz epilasyon merkezi ile görüşmedim.

Benimkiler de çok ince ve sarı.

Koltuk altı,bacak arkası ve dizimin üstünde 0 tüy var.

Ben ağda,sir işine de çok geç başladım zaten. Tüysüz değilim gene de aldırmazdım. Şimdi de aldırsam da o pürüzsüz his ve durum asla oluşmuyor maalesef.

Ben henüz epilasyon merkezi ile görüşmedim.

Benimkiler de çok ince ve sarı.

Koltuk altı,bacak arkası ve dizimin üstünde 0 tüy var.

Ben ağda,sir işine de çok geç başladım zaten. Tüysüz değilim gene de aldırmazdım. Şimdi de aldırsam da o pürüzsüz his ve durum asla oluşmuyor maalesef.
Koltuk altımda var ama bacak arkası ve üst bacak aşırı ince yok gibi. Üste hiç yapmıyorum zaten. Kollarım uzun ama ince onları da yapmıyorum.

Koltuk altımda var ama bacak arkası ve üst bacak aşırı ince yok gibi. Üste hiç yapmıyorum zaten. Kollarım uzun ama ince onları da yapmıyorum.
Kollara ben de hiç yaptırmadım.

Ben zaten kendim hiç beceremem.

Dün güzellik salonunda randevum vardı,sadece kaşlarımı aldılar düşünün. “Sir yapılmaz çok incecik,az daha uzasın” dediler.

Hadi yazın 3 haftada bir aldırmak istiyorum. Ama o minikler sinirimi bozuyor.

Kışın bazen 1 ayı geçiriyorum gene aynı. Asla pürüzsüz olmuyor.

En iyisi bol bol kremlenip kendini iyi hissetmek.

Kollara ben de hiç yaptırmadım.

Ben zaten kendim hiç beceremem.

Dün güzellik salonunda randevum vardı,sadece kaşlarımı aldılar düşünün. “Sir yapılmaz çok incecik,az daha uzasın” dediler.

Hadi yazın 3 haftada bir aldırmak istiyorum. Ama o minikler sinirimi bozuyor.

Kışın bazen 1 ayı geçiriyorum gene aynı. Asla pürüzsüz olmuyor.

En iyisi bol bol kremlenip kendini iyi hissetmek.
kışın ben özellikle almıyorum kalınlaşır belki diye ama yok olmuyor

Back