ağda yanığına yardım kızlar

bambucan

kocam ve kızım herşeyim..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
876
132
kızlar her ay kuaförde düzenli olarak ağda yaptırıyorum. ve hep aynı kişi yapıo o yüzden güvenle yaptırıyordum. c.tesi günü yaptırdım yine ilk başta bnm cildim hep kızardığı için anlamadım ama 1 hafta oldu ve bildğniz kahverengi dikdörtgen bir leke oldu koltuk altımda kocaman.. okadarda komik duruyo ve o kadar üzülüyorumki.. ne iyi gelebilir ne yapmalıyım arkadaşlar yardım edin bana

canım oncelıkle gecmıs olsun kuaforde agda yaptırmak yerıne agdacıda yaptırısan daha ıyı olur kuaforler tek tıp agda kulanırlar ama agdacılarda agda cesıdı okadar cokkı cılt tıpıne gore kulanırlar yazın baska kızın baska her mevsım baska agda kullanırlar vede yanma olmaz yanan yerıen bepanten sur yada bolca krem nemlendırsınkı kurutsun orayı vede doksun kabugunu

kızlar teşekkür ederim... doğru diosunuz aslında işi uzmanına yaptırmak gerek ama 5 aydır gidiorum memnun kalıncada hiç düşünmemiştim ağdacıya gitmeyi.. hiç olmazken sivilcelendi düşünebiliomusunuz hemde ucu beyaz oluoya öyle.. hayatımda ilk kez başıma gelio.. allahtan minik minikte dibine girmeyince belli olmuyo..arkadaşın dediği kremi süreyim ve bundan sonrada kuaföre gitmeyim madem ama inş. ilk önce bu iz gide

korkmana gerek yok canım kremı kullan gecer dedım gıbı her yerde vardır bı agda salonu agdacı ısını ıyı bılen bırıne yaptırkı canın yanmasın hemde ız olmazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…