• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda Sorunu

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Kızlar merhaba,

Bikini bölgemi yıllardır jilet ile aldım durumu tahmin ediyosunuzdur.Şimdi de önümüdeki sene evlenicem her gün jiletle uğraşamıyacağım için ağda ile almak istiyorum fakat en rahat ve kolay nasıl alabilirim yardım eder misiniz? Bu arada ağdacıya gitmeyi kesinlikle istemiyorum.Özellikle jiletten ağdaya dönenler varsa nasıl olduğundan bahsederlerse çok yardımcı olurlar.

Şimdiden teşekürler

kendımı bıldım bılelı jıletle alıyodum kuofore gttım bır gun ve o gun milat oldu benım ıcın hiç acımıyor ve hıc utanmıyosun bence bu sıcakta yapış yapış kendın ugrasma

kendımı bıldım bılelı jıletle alıyodum kuofore gttım bır gun ve o gun milat oldu benım ıcın hiç acımıyor ve hıc utanmıyosun bence bu sıcakta yapış yapış kendın ugrasma

Kuaföre gitmekten utanıyorum sert filan hep yani, bi de hijyen açısından ve de bi zarar verirler mi acaba diye de korkuyorum ne yalan söyliyim

Bir dönem jiletle almak mecburiyetinde kalmıştım ben de. Çok uzun süre değildi ama jilet tüylerin kimyasını anında bozuyor. Sonrasında ağdaya geçiş epey sancılı olmuştu. Kuaföre filan da aldırmam ben, tamamen canımın çok tatlı olmasından kaynaklanan bir durum. Kendim yaksam sorun değil de, bir başkası yakarsa sinirden o ağdayı kafasından aşağı boşaltabilirim. :52: Herneyse... Size üç ipucu vereyim; tüyler kısa olsun, küçük alanlarda çalışma yapın (inşaat alanı sanki:37:), bir de buz torbası... Almadan önce ve sonra buz tuttuğunuzda acınız yarı yarıya hafifliyor.

vett in falan bikini bölgesi için olan hazır ağdaları var veya eldiven desem uğraşamam dersin şimdi:=)

vett in falan bikini bölgesi için olan hazır ağdaları var veya eldiven desem uğraşamam dersin şimdi:=)

Eldiven çok uzun sürüyo ve o da canımı çok acıtıyo ve alamıyorum bile.
Ama o bikini bölgesi için olan ağdalardan alıp ince uzun şerit gibi kesip öyle kullanmayı düşünüyorum gerçi nası bişey görmedim belki de ufak ufaktır onlar.

herkes bi emla kremden bahsediyo ama tam bilmiyorum ben de acıyı hafifletiyomuş

Bir dönem jiletle almak mecburiyetinde kalmıştım ben de. Çok uzun süre değildi ama jilet tüylerin kimyasını anında bozuyor. Sonrasında ağdaya geçiş epey sancılı olmuştu. Kuaföre filan da aldırmam ben, tamamen canımın çok tatlı olmasından kaynaklanan bir durum. Kendim yaksam sorun değil de, bir başkası yakarsa sinirden o ağdayı kafasından aşağı boşaltabilirim. :52: Herneyse... Size üç ipucu vereyim; tüyler kısa olsun, küçük alanlarda çalışma yapın (inşaat alanı sanki:37:), bir de buz torbası... Almadan önce ve sonra buz tuttuğunuzda acınız yarı yarıya hafifliyor.

Teşekürler, o zaman bi daha jiletle alayım az uzadığında ağdamı yapayım artık nası yapcaksam:))

Onu düşünüyorum ama gerçekten vaktim yok bi de ben normalde almanyadayım şu an tatildeyim burda.
Orda gitmek de istemiyorum lazere

anladım, ama şartların uygun olduğunda tavsiye ederim.

bu arada emla ne yapabilir ki kızlık zarına? derinin sadece üst tarafını uyuşturuyor.

anladım, ama şartların uygun olduğunda tavsiye ederim.

bu arada emla ne yapabilir ki kızlık zarına? derinin sadece üst tarafını uyuşturuyor.

Tam bilgim de yok canım sadece o bölgede fazla bişey kullanmamak gerek diye bi düşüncem var.
Bişey yapmıyodur aslında zaten çok da kullanan var ama öyle bi psikolojik takıntı belki de..

Kızlar merhaba,

Bikini bölgemi yıllardır jilet ile aldım durumu tahmin ediyosunuzdur.Şimdi de önümüdeki sene evlenicem her gün jiletle uğraşamıyacağım için ağda ile almak istiyorum fakat en rahat ve kolay nasıl alabilirim yardım eder misiniz? Bu arada ağdacıya gitmeyi kesinlikle istemiyorum.Özellikle jiletten ağdaya dönenler varsa nasıl olduğundan bahsederlerse çok yardımcı olurlar.

Şimdiden teşekürler

Ben de yıllardır jiletle alıyordum.
Geçen gece ağda yapıyordum (geçen gece dediğim 21 temmuzdu tarihi net hatırlıyorum çünkü 2 gün sonra doğumgünümdü özellikle ağda yapıyordum)
Birden bir cesaret geldi ve bikini bölgesine de ağda yapmaya başladım.
Ama uzun uzun sürmedim küçük küçük kesitler halinde yaptım.
Biraz uzun sürdü zaman açısından ama olsun uzun yapıştırınca daha çok acıyor.
Ve şu anda hala tertemiz o jiletle uğraştığım günlere yazıkmış meğerse ertesi güne hemen çıkmaya başlıyordu.
Ama şimdi öyle değil.
Tek sorun ertesi gün boynum çok ağrıyordu :1::1::1::1::1::1:

bende ilk çok utanarak gitmiştim ağda için çokta acıdı ama alıştım artık çok rahat oluyr ilki gibide acimiyor:9: uzun süreli temiz kalıyor evde nasıl olur :26: bilmiyorum.en iyisi kuaför:32: lazer dicem ama da bi ton para:18:

hiç uğraşma, temizliğinden ve tavırlarından rahat olabileceğin bir yere git, maksimum yarım saat içinde tertemizsin..
o temizlik hissini hiçbişeye değişmiceksin emin ol...

canm bende ogerncıyken onu kullanmak mecburıyetınde kalmıstım ama daha sonra annem sayesınde bı senedır alıstım ılk baslarda canın yanıyo ama buz totbası aldım yanıma annem kucuk kucuk yapıp cektı hep acım haffledı hemde ustumden sankı koca bı yuk kalktı sımdı cok rahatım...

Peki yaptırırken nasıl oluyo az az açıyoruz heralde değil mi?
Burda da bildiğim hiçbi yer yok gidip pişman olmak istemiyorum..

Back