Ağda sonrası

canım ilk defa yapıyorsan biraz agrıve dee kızarıklık olabilir
akşamlar bepanten krem sür tarhiş olmasını önlersin ayroıca karınca yagı da sür aalsınn

ağdadan sonra yıkamadan limon tuz bastım dün..daha öncede limon pudra yapmıştım...limon tuz etki edicek gibi bi his var içimde:)

bende son bikaç sirden sonra limon tuz olayını denemeye başladım.
işe yarıyor bence. çok inceldi tüyler ve seyreldi.
ama ilk defa o bölgeyi sirle alacaksan bence limon tuz deneme.
ilk seferde hassas oluyo cilt çok..

Sir ağdadan sonra su değdirmeyin derler. Bepanten krem için de tüy köklerini besler dediler. Şimdi ağdadan sonra ne süreceğim? Yapış yapış kaldım

Ürün Özellikleri
TÜY GECıKTıRıCı AMPUL

Kıl köküne nüfuz ederek tüyün çıkış süresini geciktirme özelliğine sahiptir. Ampullerin geciktirici özelliği klinik deneylerle kanıtlanmış olup hizmetinize sunulmuştur

meraba kızlar benim sir ağda setim geldi bugun yaptım cok guzel oldu ama bısı sorucam elimin üstünü almadım ayırıyor orayıda alıyormusunuz siz kollarınızı alırken ???

ne bu yaaa (( orayı al burayı al :'(( erkkler ne sanslıııı.. bacak derdı yok, koltukaltını jıletle alıverıolar yenı cıkanlar sıyah sıyah görunsede batmıo göze.
gögus kılını ztn almıolar göbek desen öle,ense vs..
bız anadan dogma olcak dıe canımız yanıooo sureklıııı 1deıl 2 deıl...

japonyada yasamaya karar vercem ha, onlarda kıl tuy mubarek seyler hıc almıolar sdce kısaltıolarrr

japonyada yasamaya karar vercem ha, onlarda kıl tuy mubarek seyler hıc almıolar sdce kısaltıolarrr

ahahahah hiç gülecegım yoktu sabah sabah :d
allah ta senı guldurur inş. böyle =)))

bu limonlu tuzu nasıl uyguluyoruz? her agda yapıstamı yoksa bellı aralıklarlamı uyguluyoruz acep??

sir gada ve yagını bacaklarımıza surdukten sonra hemen mı önce limonun suyunu veya kendını surup ardından tuzumu yedırıyoruz ??

canım ben anlatayıyorum tüylerin zayıflaması ve kıl kökünün ynarak tüylerin hem daha geç hem de az çıkması için sürülüyor her ağda sonrası yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…