Ağda sonrası hassas ve alerjik ciltler sivilcelenir ve haftalarca geçmez. Geçtiğinde ise tüyler çoktan çıkmıştır.
Cildi temiz tutmakla filan ilgisi yoktur bu sorunun.
Yıllarca yüzümde ayva tüyü denilen ancak gün ışığında hiç de öyle olmayan bu tüylerle yaşadım. Çünkü her aldırdığımda yüzüme basan sivilceler çıbana dönüştüğü için tüylerle yaşamak onları bb kremle kapatmaya çalışmak daha mantıklıydı.
Şimdi toplanın bakalım genç hanımlar. 50 li yaşlardaki bu ablanız çözümü buldu. Geç oldu ama sizin için geç olmasın bari. Bana dua edeceksiniz. Hiç öyle onun sapı bunun çöpü ile de uğraşmayacaksınız. Tam bir senedir yüzüme her ay ağda yaptırıyorum ve sorun yaşamıyorum. Buradan cilt doktorlarına da sesleneyim de onlar da hastalarına önersinler.
Şimdi, ağdaya giderken bir eczaneye uğruyorsunuz ve FENİSTİL jel alıyorsunuz. Ağdadan sonra hemen bu jeli yüzünüze sürüyorsunuz. Sabah akşam özellikle kaşınan yerlere 2 3 gün boyunca uyguluyorsunuz. Hepsi bu. Yüzümün çok tahriş olduğu bir ağda sonrası, evde bulunan bu alerji jelini uygulamıştım, üstelik tarihi geçmişti. İyi geldiğini görünce yenisini aldım. Şimdi her ay uyguluyorum ve kıllı tüylü gezdiğim zamanlarıma acıyorum. Kullanın ve dua etmeyi unutmayın.