Ağda sonrası sivilce tahriş

siyah_in_ci

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
109
3
Merhaba arkadaşlar ben genital bölgemi ağdayla alamıyorum kesinlikle uzun süredir jilet kullanıyordum ama hem daha arttı hem daha sertleşti tüyler forumda eldiven olayını duyunca onunla deneyim dedim biraz zor olsada tüm tüylerimi aldım gerçekten sevdim bu yolu fakat neredeyse 1 ay dolmak üzere tüylerim uzadı yeniden ama geride kalan tahriş sivilce izleri ara ara gelen kaşıntı geçmedi ağdaya makineye vücudum hassas tepki veriyor desem eldivenle neden böyle oldu? Bu durumu yaşayan çözüm bulan var mı önce beyaz minik sivilceler çıktı bepanthen fln sürdüm pişik kremi sürdüm iyileşsin diye nafile iyice kızardı minik minik kırmızı sivilceler oldu hala düzelebilmiş değil genelde hep yaşıyorum bunu jiletlede aynı sorun oluyor tüylerimi sık alırsam geçmiyorlar ne yapabilirim? Bacaklarımı makineyle alıyorum orada bile kzıarıklık sivilce oluyor derdime derman olabilecek önerileri olan varsa bu durumu yaşayıp çözüme kavuşanlar varsa çok memnun olurum duacınız olurum valla kızlar :KK43:

Vallaha canim bende ayni sorunu yasiyorum suan eldivenle ilk denedim sevdim ama silvilcee oldu yani durumumuz ayni ama bi cozum bulamiyorum bende

evet ben hangi yolu denersem deneyim oluyor bu sivilce tahriş ancak uzun süre almazsam iyileşiyor napıcam bilmiyorum böyle belki bi çözüme kavuşan vardır :KK43:

Arkadaşlar, lazeri de denedim. bi işe yaramadı; ağda işe yarıyor ama el ağdasıysa işe yarıyor. kartuş ya da bant bikini ve genital bölgede okadar iyi değil. ucuz, pahali birsürü marka denedim ama yeni çıkan bi marka ve remove diye onun brazilian bikinisini önerebilirim; acıyı azaltan mendiller var içinde . normal fırında da 100 derecede falan 15 dakkada ısınabiliyor ambalaj erimiyor falan. bir de bikini bölgesinde tüyleri şekilli felan bırakabiliyon şekil veren etiketleri var komik komik; şekil çizmek için falan ince uçlu bi spatulası da var. Reklam gibi oldu ama gerçekten bugüne kadarki denediğim en iyi ağda ürün bu. ama acıya dayanamıyorum dersen ozaman tüy dökücü kremden şaşma derim. aynı marka nın da başka markaların da kremleri var. tavsiye ederim.

X