Sivilceli Ciltler Ağda sonrası sivilce çözümü!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

liby_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
407
5
Meraba arkadaşlar bir iki yıl önce kollarımı aldırdım aşırı kırmızı ufak ufak baştan aşağı sivilceler oluştu kolumda ve kıllar tamamen çıkana kadar geçmedi kahverengi izleride cabası. Ama kıllardan aşırı rahatsız oluyodum bununda ilk defa aldırdıgım için cildimin tepki gösterdiğini düşündüm ikinci kez aldırdım. yüzüm içinde aynı şekilde tabi. Daha sonra nette gezinirken ''Fucidin'' diye bir kremin iyi gelebileceğini duydum araştırdım. Aslında kıl dönmesi problemi olanlara verilen bir ilaçmış. ama bu tarz sivicelere iyi geleceği yazıyodu çunkü kıl köklerindeki tahribatı önlüyor. Aldım ilacı eczaneden. Fiyatı 10 TL. Günde iki kez kollarıma ve yüzüme uyguladım. Ciddi anlamda iyi geldi. Sivilce zaten çıkmadı ilacı kullandıgımdan sonra tek problem önceden kalan izler. Ama benim gibi sivilce problemi olan arkadaşlar varsa bu kremi alıp kullanın bir yan etkisi yok prospektüsünüde okudugunuzda anlıycaksınız. Yanlızca kıl köklerindeki tahribatı önlüyo. Ama bir hafta boyunca sabah akşam sorunlu bölgeye sürmeniz gerek. Aksatmadan! Şimdiden geçmiş olsun. :-)

X