Sivilceli Ciltler Ağda sonrası oluşan sivilce

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Severus

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
540
268
Merabalar ben sunu sorucaktım 1 sene önce bi bosluguma denk geldi ve yüzümü ağdaya vurdum salak gibi.. Ve sonra sivilce ve tüylerin yayılışı.. Benim yüzümde sivilce,siyah nokta,leke gibi şeyler yoktu ki ergenlik dönemindeydim şuanda ergenlik dönemindeyim ama ağdadan sonra bugüne kadar hep çıkıyo ve cildim bi garip :S dermatoloğa gittim verdiği ilaçların etkisini görmedim çokta düzenli kullanmadım ama düzenli kullandım yinede ara sra aksattım ve olmadığını görünce bıraktım.. Demek istediğim bu sivilceleri ağda tetikledi görünüşe göre yani ağda yapmasaydım çıkmayacaktı, peki şimdi napabilirim bunun için belli bi ilaç vs. olabilir mi ?

ağda mı sirmi sirin herhangi bir zararı olacağını sanmıyorum

Sir malesef oldu ama o günden bu güne sivilcelendim ve tüylerde artış oldu..

benim bikini bölgesinde çok çıkıyodu doktor bepanten krem ve fucicort vermişti, ikisini karıştırarark sürüyorum. bayağ bayağ geçti izlerde azaldı. yüzümede ağdadadn sonra sürdüm sivilce çıkmasın diye. ama en işe yarayanı ağdadadn sonra yüzde sivilce çıkmaması için buz kalıbınıı poşete koyarak 15 dk bekletiyorum sonra hamedan yada bepantene ve fucicortu beraber karıştırarark sürüyorum artık ağda kaynaklı sivilce çıkmıyo yüzümde.

yüz derken yanak bölgelerini de kastediyorsun dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…