Napıcaz biz böyle hep pantolon mu giyeceğiz
Kolda alındığı için değil de kendiliğinden çıkan minik minik sivilceler kuruluktan oluyormuş, yani benimki öyle. Doktor bana onlar için nemlendirici verdi. Doktora sorsan belki sana da bir krem verir.Dudak ve Kaş çevremin kızarıklığı 2 saate yakın geçmiyor kollarım da Dediğiniz gibi minik minik sivilce gibi oluyor ve geçmiyor takipteyim ihtiyacım var iyi gelecek bişeylere
ağda yapmayacaksın çözüm bu.bende aynı durumdayım her kıl kökü ayrı kızarıyor, şişiyor kaşınıyor çok zaman geçmeden de kıl kökleri görünüyor.doktora danıştığımda bana kökten almamamı söyledi.Merhaba kızlarBacaklarımda ağdadan sonra olan benek benek kızarıklıklar hiç geçmiyor. 3 gün sonra siyah siyah kıl kökleri gözüküyor. Kuaför kökleri fazla yüzeyde olduğu için dedi. Bu benekleri geçirmenin bir yolu var mı? Alt bacaklarım üst bacaklarıma göre fazla kalın ve etim sıkı değil çok yumuşak. 16 kilo verdim sporla yine de sıkı değil. Acaba kalın ve gözenekler geniş olduğu için mi böyle? 20 yaşındayım ve etek, elbise giymedim bu yaşıma kadar kalın diye. 16 kilo vermişken bari giyeyim. Yok mu çözümü olan?
Yüzüm de fazla hassas. İp değen yerler sivilce oluyor, kızarıklık geçmiyor. Kollarımın alt kısmında bile minik minik sivilceler oluyor alınca, üst kısmını hiç söylememe gerek yok. Yardım edin lütfeen(
lazer epilasyon tek çare ne yazık kiMerhaba kızlarBacaklarımda ağdadan sonra olan benek benek kızarıklıklar hiç geçmiyor. 3 gün sonra siyah siyah kıl kökleri gözüküyor. Kuaför kökleri fazla yüzeyde olduğu için dedi. Bu benekleri geçirmenin bir yolu var mı? Alt bacaklarım üst bacaklarıma göre fazla kalın ve etim sıkı değil çok yumuşak. 16 kilo verdim sporla yine de sıkı değil. Acaba kalın ve gözenekler geniş olduğu için mi böyle? 20 yaşındayım ve etek, elbise giymedim bu yaşıma kadar kalın diye. 16 kilo vermişken bari giyeyim. Yok mu çözümü olan?
Yüzüm de fazla hassas. İp değen yerler sivilce oluyor, kızarıklık geçmiyor. Kollarımın alt kısmında bile minik minik sivilceler oluyor alınca, üst kısmını hiç söylememe gerek yok. Yardım edin lütfeen(
ağda yapmayacaksın çözüm bu.bende aynı durumdayım her kıl kökü ayrı kızarıyor, şişiyor kaşınıyor çok zaman geçmeden de kıl kökleri görünüyor.doktora danıştığımda bana kökten almamamı söyledi.
senin daha betermiş. benim de bembeyaz kızarıklıklar, 2 günde siyah nokta olması filan çok sinir bozucu. Lazer için para biriktirmeye başlayacağım. Sen İstanbulda'ysan nereye gittiğini önerebilir misin? Bir kaç yerden fiyat almak istiyorum da.lazer epilasyon tek çare ne yazık ki
benim senden beterdi bembeyaz tende milyonlarca kızarıklık artık tenimi göremiyordum
şu an pürüzsüz
Aloe vera kullan kesinlikle. Araştır hak verirsin bana :)Merhaba kızlarBacaklarımda ağdadan sonra olan benek benek kızarıklıklar hiç geçmiyor. 3 gün sonra siyah siyah kıl kökleri gözüküyor. Kuaför kökleri fazla yüzeyde olduğu için dedi. Bu benekleri geçirmenin bir yolu var mı? Alt bacaklarım üst bacaklarıma göre fazla kalın ve etim sıkı değil çok yumuşak. 16 kilo verdim sporla yine de sıkı değil. Acaba kalın ve gözenekler geniş olduğu için mi böyle? 20 yaşındayım ve etek, elbise giymedim bu yaşıma kadar kalın diye. 16 kilo vermişken bari giyeyim. Yok mu çözümü olan?
gittiğim merkez çok iyi biryer 2 seansta resmen pamuk gibi oldum 8 seans paket var anca 2 yıla biter zaten aralıklar artıyor önce 1 ayda bir sonra 2 sonra 4 sonra 6 uzadıkça uzuyor seanslar çıkma süresi azalıyorsenin daha betermiş. benim de bembeyaz kızarıklıklar, 2 günde siyah nokta olması filan çok sinir bozucu. Lazer için para biriktirmeye başlayacağım. Sen İstanbulda'ysan nereye gittiğini önerebilir misin? Bir kaç yerden fiyat almak istiyorum da.
Çok teşekkür ederiiiim deneyeceğim. Aloe veralı krem mi yağ mı alıcam? Ne önerirsinAloe vera kullan kesinlikle. Araştır hak verirsin bana :)
Çok teşekkür ederim canım :)) Ben İstanbul'da okuyorum 2,5 yılım var. 1 yıl sonra başlasam yetişmeyecek diye düşünmeye başladımgittiğim merkez çok iyi biryer 2 seansta resmen pamuk gibi oldum 8 seans paket var anca 2 yıla biter zaten aralıklar artıyor önce 1 ayda bir sonra 2 sonra 4 sonra 6 uzadıkça uzuyor seanslar çıkma süresi azalıyor
adını özelden atarım canım
Jel olanı daha iyi. Aktarlarda satılıyor. Çiçeği de var, kestiginiz zaman jel akıyor içinden. Hangisini tercih edersiniz size kalmış :) rica ederimÇok teşekkür ederiiiim deneyeceğim. Aloe veralı krem mi yağ mı alıcam? Ne önerirsin
Jel daha rahat olur. Tekrar çok teşekkür ederimJel olanı daha iyi. Aktarlarda satılıyor. Çiçeği de var, kestiginiz zaman jel akıyor içinden. Hangisini tercih edersiniz size kalmış :) rica ederim