Ağda sonrası geçmeyen kızarıklığa çözümü olan var mı? :((

ladymraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
168
80
30
Merhaba kızlar Bacaklarımda ağdadan sonra olan benek benek kızarıklıklar hiç geçmiyor. 3 gün sonra siyah siyah kıl kökleri gözüküyor. Kuaför kökleri fazla yüzeyde olduğu için dedi. Bu benekleri geçirmenin bir yolu var mı? Alt bacaklarım üst bacaklarıma göre fazla kalın ve etim sıkı değil çok yumuşak. 16 kilo verdim sporla yine de sıkı değil. Acaba kalın ve gözenekler geniş olduğu için mi böyle? 20 yaşındayım ve etek, elbise giymedim bu yaşıma kadar kalın diye. 16 kilo vermişken bari giyeyim. Yok mu çözümü olan?

Yüzüm de fazla hassas. İp değen yerler sivilce oluyor, kızarıklık geçmiyor. Kollarımın alt kısmında bile minik minik sivilceler oluyor alınca, üst kısmını hiç söylememe gerek yok. Yardım edin lütfeen (

Bacak fondoteniyle fln geçici olarak kapatabilirsiniz belki. Ama kalıcı bir çözüm bilemiyorum.
Kuzenimin bacakları ince ama onunda öyle tavuk derisi gibi

Dudak ve Kaş çevremin kızarıklığı 2 saate yakın geçmiyor kollarım da Dediğiniz gibi minik minik sivilce gibi oluyor ve geçmiyor takipteyim ihtiyacım var iyi gelecek bişeylere

Ben zaten şimdiye kadar hep pantolon giydim kalın diye. En yakınlarımın düğünlerinde bile hep pantolon böyle devam o zaman özel günlerde de bacak fondoteni.

Dudak ve Kaş çevremin kızarıklığı 2 saate yakın geçmiyor kollarım da Dediğiniz gibi minik minik sivilce gibi oluyor ve geçmiyor takipteyim ihtiyacım var iyi gelecek bişeylere
Kolda alındığı için değil de kendiliğinden çıkan minik minik sivilceler kuruluktan oluyormuş, yani benimki öyle. Doktor bana onlar için nemlendirici verdi. Doktora sorsan belki sana da bir krem verir.

ağda yapmayacaksın çözüm bu.bende aynı durumdayım her kıl kökü ayrı kızarıyor, şişiyor kaşınıyor çok zaman geçmeden de kıl kökleri görünüyor.doktora danıştığımda bana kökten almamamı söyledi.

lazer epilasyon tek çare ne yazık ki
benim senden beterdi bembeyaz tende milyonlarca kızarıklık artık tenimi göremiyordum
şu an pürüzsüz

evet bana da doktor fazla hassas lazer çözüm dedi ama şu an imkansız ((

lazer epilasyon tek çare ne yazık ki
benim senden beterdi bembeyaz tende milyonlarca kızarıklık artık tenimi göremiyordum
şu an pürüzsüz
senin daha betermiş. benim de bembeyaz kızarıklıklar, 2 günde siyah nokta olması filan çok sinir bozucu. Lazer için para biriktirmeye başlayacağım. Sen İstanbulda'ysan nereye gittiğini önerebilir misin? Bir kaç yerden fiyat almak istiyorum da.

Aloe vera kullan kesinlikle. Araştır hak verirsin bana :)

Kızlar aloe vera kullanın. Faydalarını arastirirsaniz neden soyledigimi anlarsiniz. Ben kendime kullanıyorum. Hatta cilt bakımımı da onla yapıyorum.

gittiğim merkez çok iyi biryer 2 seansta resmen pamuk gibi oldum 8 seans paket var anca 2 yıla biter zaten aralıklar artıyor önce 1 ayda bir sonra 2 sonra 4 sonra 6 uzadıkça uzuyor seanslar çıkma süresi azalıyor
adını özelden atarım canım

Çok teşekkür ederim canım :)) Ben İstanbul'da okuyorum 2,5 yılım var. 1 yıl sonra başlasam yetişmeyecek diye düşünmeye başladım

Çok teşekkür ederiiiim deneyeceğim. Aloe veralı krem mi yağ mı alıcam? Ne önerirsin
Jel olanı daha iyi. Aktarlarda satılıyor. Çiçeği de var, kestiginiz zaman jel akıyor içinden. Hangisini tercih edersiniz size kalmış :) rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…