• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda sonrası sivilceler !!!!

fisneli.browni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
312
0
116
bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum son 4 sayfaya baktım bulamadım
bnm sorunum şu; kollarıma yazın ağda yaptırıyorum kuaförde ama bi kaç gün sonra sivilce basıyo ve geç zamanda geçiyolar çok kötü görünüyo kollarım ...
acaba kuaförde mikrop mu kapıyo die evde kendim yaptım yine sivilceler çıktı
nasıl sivilce çıkmaz bi fikri olan varmı ? ne yapmalıyım ??:uhm:

benim de oluyordu geçen gün cildiye doktoruna danıştım m.Furo,acnelyse ve salsil jel kremlerini karışım halinde sür dedi,şimdi biraz düzeldi.Ciltte soyulma yaparak etkisini gösteriyor.Umarım sizin de sorununuz hallolur.

ya kızlar benimde özel bölgemde çok çıkıo ağdadan sonra kıllar çıkmaya yakınken,lavender senin dediğin nası karışım hangi ciltlere ii gelio,nası kullanmak gerek
başka bi yöntemi olan yok mu

Epilatörle aldıktan sonra batıklarım oluyordu,kızarıklar falan.Cildim normal yağlı.Batıklar,kollarımda,koltukaltımda ve genital bölgemde olmamasına rağmen bacaklarımda oluyor,daha çok da alt bacak.Baktım böyle olmayacak doktora sorayım dedim,üç kremi karışım halinde sorunlu bölgeye sür dedi.Ama kesin batıklardan kurtulmanın çaresi lazer epilasyonmuş.

ben daha bugun cildiyedeydim. epilasyon sonrasi dudak ustu bolgemdeki sivilcelenmeden bahsettim. epilasyon sonrasi kil koku iltihaplanmasi olurmus. sivilcelerin sebebi buymus. bana bir hap yazdi. sivilceler bastiginda hergun bir tane almami soyledi. henuz almadim hapi. receteden okuyabildigim kadariyla yaziyorum ismini. "tetradox". siz de doktorunuza danisin. ben henuz kullanmadigim icin tavsiye edemiyorum malesef.

ben daha bugun cildiyedeydim. epilasyon sonrasi dudak ustu bolgemdeki sivilcelenmeden bahsettim. epilasyon sonrasi kil koku iltihaplanmasi olurmus. sivilcelerin sebebi buymus. bana bir hap yazdi. sivilceler bastiginda hergun bir tane almami soyledi. henuz almadim hapi. receteden okuyabildigim kadariyla yaziyorum ismini. "tetradox". siz de doktorunuza danisin. ben henuz kullanmadigim icin tavsiye edemiyorum malesef.

içten ağız yoluyla alınan bişi daha çok etki eder zannedersem:Saruboceq: sen bi kullan canım madem ilacın etkilerini yaz ama genede buraya sonra

Back
X