Sivilceli Ciltler ağda sivilceleri-batıklar-mutsuzluk

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

melora

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
11
0
merhaba arkadaşlar,ben yanaklarımdaki,boynumun altındaki ve favori bölgesindeki kılları aldırıyodum ağdayla bepanten sürüyodu ama işe yaramadı sanırım. bi kaç ay önce sivilce gibi şeyler çıktı ama ergenlik sivilcesi gibi değil yani kırmızı morumsu ve bi iki tane de ufak irinli sivilceler. bi ay önce doktora gittim cildin de yatkın sanırım dedi. lisedeyken sadece alnımda çıkardı :KK43: bana benzamycin ve azitro verdi benzamycin baya azalttı ama hala koyu kırmızı morumsu lekeler var çok küçük bi iki tane de irinli sayılamicak svilcem de geldi ama benzamycn bi günde geçiriyo onları hemen.roaccutane a gerek var mı dedim yok yok dedi sizce umutsuz vaka mıyım:KK43: bi de üç aylık bi süreç demişti ilk ayımızı doldurduk hepsinden kurtulur muyum acaba :KK43: bi de iğneli epilasyon denesem çok acıtır mı? kalıcı iz bırakır mı? ortalama kaç seansta tamemen biter?(çene favori ve çene altından bahsediyorum:KK43: ) ayrıca nerdeyse tüm bacağımda batıklar var batık olmasa da morumsu noktalar var kıl köklerim o şekilde. batıklar için bi sürü krem karışımı limon tuz ponza taşı gibi şeyler duydum ama güvenemiyorum ya artarsa?lütfen yardıım edin :KK43:(( bu arada on dokuz yaşındayım :KK43: sizce hepsi geçer mi?

Son düzenleme:
X