- 11 Temmuz 2014
- 113
- 5
Kızlar yeni üye oldumm. Hep ziyaretçi olarak okurdum. Bahsetcegim şey üzerine de cok konu açılmış ama tam anlamıyla cevabımı alamadım. 19 yaşımdaym ve bu yaşıma kadar hep jilet kullandim nerdeyse . Cok nadir ağda yaptım. O da evde kendi imkanlarımzla. Yani kıllarım çok kalın sert ve köklü. Genital bölgeyi ise hiç sormayın bi kökten 2 tane kıl çıkıyor. Durum o derece vahim. Popomda bile var. Çünkü orayada jilet vurdum allahtan onlar tüy gbi ama genede rahatsız ediyor fazlasıyla. bide belimde kalçalarimda ve popomda çok sivilce var (ve izlerii ) . Bi arada bacaklarıma makina kullandim . Ve bacaklarm batik doldu. Gecen hafta tüm cesaretimi topladım ve ağdaya gittim kuaföre. Ölü deri kalktı eve gelince de batıklara kese yaptım ve jiletle aldim hepsi çıktı çok şükür. Ama bacaklarim hep yara oldu batiklardan . Bikini bölgemi yani genital bolgemide ağda yaptırmak istiyorum kuaförde fakat çok çok utanıyorum . Kızlar o bölgeye ağda işi nasıl oluyo bilenler anlatabilirler mi bide popodaki sivilceler ve kırmızı noktalar için ne yapıyorsunuz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.