Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ağda öncesi uyuşturucu krem kullanan var mı ?
- Konu Sahibi fundiss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Epilasyona da gittim canım genital de acıya dayanamadım kol altı bacak bitti bi orası kaldı iyi bi krem bulsam tekrar epilasyona bile başlarımKrem bilmem epilasyona başladım rahatım
Aslında canım pek tatlı değildir ama konu bu olunca dayanamıyorumSenin canın tatlı ymis inşallah bulursun uyusturacak krem ne diyeyim
Haklısın epilasyon da o belge biraz yakıyor ama biraz sabretmek gerekiyor inşallah çözüm bulursun benim fikrim yokAslında canım pek tatlı değildir ama konu bu olunca dayanamıyorum
Ben vemcaine denemiştim eskiden bi işe yaramıyorlar deri uyuşuyoda kökü içerde yani açıyı hafifletiyor ama yinede di
Vemcaine yi diş ağrısı için kullanmıştım ama hiç aklıma gelmedi orası için kullanmakBen vemcaine denemiştim eskiden bi işe yaramıyorlar deri uyuşuyoda kökü içerde yani açıyı hafifletiyor ama yinede acıyor.
Buzun zararı olmaz sanırım ama bu sefer nemli kalır ağda da sorun olmaz mı kuru olması gerekiyor ya yapılan bölgeninBuzla uyusturabilirsiniz zarari var mi bilmiyorum ama
buz kaliplari oluyor ben onu gezdiriyorum yuzumde peceteye sariyorum islaklik olmuyor , cilt hastaligi bazen atak yapiyor atesini almak icin ve gercekten uyusturuyorBuzun zararı olmaz sanırım ama bu sefer nemli kalır ağda da sorun olmaz mı kuru olması gerekiyor ya yapılan bölgenin
Bi araştırayım eczanede mi satılıyor acabaDovmecilerin kullandığı bir anestezik krem var. Tktx bunu araştırın. Vemcain falan bu işlere pek yaramaz.
Yüz koltuk altı bacak sorun yok canım bi şekilde onlara dayanıyorum da genital bölge ölüm gibibuz kaliplari oluyor ben onu gezdiriyorum yuzumde peceteye sariyorum islaklik olmuyor , cilt hastaligi bazen atak yapiyor atesini almak icin ve gercekten uyusturuyor
Evet veet ile denedim ılık agdadan daha iyi alıyor benceBen özel bölgeye hazır ağda bandı kullaniyorum.
Alıstım acımıyor.
Su veet olan marka.
İnternette satılıyor ama belki eczanede de vardır bilemiyorum.Bi araştırayım eczanede mi satılıyor acaba
Merhaba tesadüfen gördüm işine yarar mı yoksa geç mi kaldım bilmem ama JETEX krem kesinlikle denemelisin.Ben ilk genital agdada uygulamistim gram hissetmedim.Hatta piercing vs deldirdim kaç kez deldirmedin de sürüp gittim hiç hissetmedim.Uysumasini istedigin bolgeye sürüp strecle kapatıp en az yarım saat beklerken gerekiyor.Merhaba kızlar ağda öncesi uyuturucu krem öneriniz var mı acaba genital bölge için emla anestol denedim gram uyuşma olmadı sizin bar mı etki gördüğünüz bi krem