• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda öncesi uyuşturucu krem kullanan var mı ?

fundiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar ağda öncesi uyuturucu krem öneriniz var mı acaba genital bölge için emla anestol denedim gram uyuşma olmadı sizin bar mı etki gördüğünüz bi krem 😭

Ben vemcaine denemiştim eskiden bi işe yaramıyorlar deri uyuşuyoda kökü içerde yani açıyı hafifletiyor ama yinede di

Ben vemcaine denemiştim eskiden bi işe yaramıyorlar deri uyuşuyoda kökü içerde yani açıyı hafifletiyor ama yinede acıyor.
Vemcaine yi diş ağrısı için kullanmıştım ama hiç aklıma gelmedi orası için kullanmak 😂

Buzun zararı olmaz sanırım ama bu sefer nemli kalır ağda da sorun olmaz mı kuru olması gerekiyor ya yapılan bölgenin 😐
buz kaliplari oluyor ben onu gezdiriyorum yuzumde peceteye sariyorum islaklik olmuyor , cilt hastaligi bazen atak yapiyor atesini almak icin ve gercekten uyusturuyor

Merhaba kızlar ağda öncesi uyuturucu krem öneriniz var mı acaba genital bölge için emla anestol denedim gram uyuşma olmadı sizin bar mı etki gördüğünüz bi krem 😭
Merhaba tesadüfen gördüm işine yarar mı yoksa geç mi kaldım bilmem ama JETEX krem kesinlikle denemelisin.Ben ilk genital agdada uygulamistim gram hissetmedim.Hatta piercing vs deldirdim kaç kez deldirmedin de sürüp gittim hiç hissetmedim.Uysumasini istedigin bolgeye sürüp strecle kapatıp en az yarım saat beklerken gerekiyor.

lazer için kullanmıştım fakat faydasını görmemedim. b...gel diye. geçen ağda yaparken tüp bitsin diye kullanayım dedim ağdada acıyı nispeten azalttı. tamamen uyuşturdu diyemem gene de.

Back
X