• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda mı ip mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi slsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Kızlar bıyıkları ağdayla mı aldırmak iyi yoksa iple mi aldırmak iyi ?

ağda dudak sarkıtıo resmen:9: ben slique iple alıyorum ama tabi elime ipi dolayıpta alddığım oluyo. o kolay yoldan:) $slique-sol.jpg

Ben ağdayla aldırıyodum ama sizin dediğinizi duyunca soriyim dedim. İple almayı bi türlü beceremiyorum :31:

orta uzunlukta ince ipi koparıyorsun, düğüm aatıyorsun, 3-4 kezz doluyorsun.sağ ve sol elinde baş ve işaret parmaklarına alıyorssun ipi, bi elindeki parmakları kaparken diğer elindekileri açtıkça ip zaten o trafa doğru kayıor . ama beceremem diosan 10 lira bişi zaten hemen hemen her sitede var dediğim alet. makas gibi oynatıyorsun ip alıyor:9: 1liracı tarzı yerlerde epilasyon yayı oluyor çok ucuz bir fiyat onla da alabilirsin o da kökten alıyor denemiştim $indir.jpg

Son düzenleme:
Canım ben iple alıyorum.
İple almak çok basit.
Ben çeşmenin başına yada kalofierin başındaki vanaya doluyorum :1::1:
Öyle alıyorum.
Sir ağdada var bende ama onunla alamıyorum ya çok acıyor :1:

ben ağda bantları ıle alıyorum bır ıkı seferdır aydan aya alıyorum azalma oldu bende ve inceldı tuyler cıktıgında farkedılmıyor bazen ve sus yay varya 1 tlye ondanda var elımde cok dikkatımı cekerse onunla alıyorum agdanın es gectıgı yerlerı mesela

Çok acıtıyo o epilasyon yayı denedim gözümden yaş geldi :) ağda daha az acıtıyo bi de farketmeden hemen şip şak bitiyo :26: ama dudağı çok mu saarkıtıyo ya ben bu ipe falan dayanamıycam :50: Teşekkürler bu arada

bende iple alma taraftarıyım.yüze agda yaptrmak pek mantıklı gelmiyor.bi arkadasım yaptırmıştı dudak üstünde minik minik karartılar oldu.kararttı tenini. onu da gördükten sonra asla yaptrmam :20:

orta uzunlukta ince ipi koparıyorsun, düğüm aatıyorsun, 3-4 kezz doluyorsun.sağ ve sol elinde baş ve işaret parmaklarına alıyorssun ipi, bi elindeki parmakları kaparken diğer elindekileri açtıkça ip zaten o trafa doğru kayıor . ama beceremem diosan 10 lira bişi zaten hemen hemen her sitede var dediğim alet. makas gibi oynatıyorsun ip alıyor:9: 1liracı tarzı yerlerde epilasyon yayı oluyor çok ucuz bir fiyat onla da alabilirsin o da kökten alıyor denemiştimEki Görüntüle 370455

bu epilasyon yayını ben bi kaç defa denedim. her seferinde kırdı. kökten almıyor yani.. :50:

bir arkadaşın dudağı parçalanmış nerdeyse..:50:

ara sıra bende evde alıyorum ama iple almakta hızlıca oluyor...

merhaba hanımlar
ağda her zaman iyidir ama yazın ip tercih etmenizi tavsiye ederim, özellikle sir ağda yazın leke yapıyor. çok sıcaklarda ip kullanın diğer zamanlar kesinlikle ağda öneririm.

bende iple alıyorum bıyık bölgemi daha sonra limon tuz uyguluyorum memnunum:):)allah şükür

ip benim dudağımın üstünü kabar kabar yapıyor.... alerjik gibi oluyor ama sir ağda süper...4 ay arayla aldırıyorum o derece kalmadı yani...

Back