• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda mı ? epilatör mü?

jellybonbon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
267
0
46
İstanbul
merhaba bayanlar..
yaz geldi elbise etek şort sezonunu açmış bulunuyoruz..
tabi bacaklar ön planda tabi benim sorum şu;

bacaklarımı ilk defa alıcam bu yuzden agdayı mı yoksa epilatörü mü tercih etmeliyim?

şimdiye kadar hiç almadım bacaklarımı tüyler çok kalın değil ama beni rahatsız etmeye başladı dikkatli bakınca insanın gözü takılabiliyo o yüzden sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var..:122:

Ben ilk aldığımda epilatörle almıştım
Yıllardır böyle devam etti,batıklar oluşmaya başladı zamanla ağda yapmak istiyorum
Ağda bana kalırsa :34:

tabiki ağda canım...öteki türlü batık olusur zamanla, birde onunla uğraşmak zorunda kalırsın...

haklısınız bi kuaförde düzenli olarak ağda yaptırmak daha iyi bi de diz altını yaptırcam sadece baldırları da aldırıyor bnm oralarda herhangi pürüz yok çok ugraştırmaz heralde

dogru makine batık olusturuyo. yapmadan once benım dumduzdu. yaptıktan sonra annemler gibi gözenek gözenek oldu. kalıcı gibi hatta :( ama cok kolay pratik. vazgeçemiyorum. makineyle alıp agdayla duzlestiriyorum. veya agdayla alıp (morarmasın diye cok vurmuyorum o nedenle tam alınmıyor ) makineyle düzeltiyorum. duruma göre..

sir ağda kullan cnm..aynı yere tekrar yapıştırma wallahi morarır....kalanlarıda epilatörle alırsın cnm...hem ağda daha geç çıkartıyo

canım hiç epilasyon aletine bulasma o zamn ilk yaptırcakmıssın kesinlikle agda :9::9: zamanla kıl kökleri de zayıflıyor ve seyrek cıkıyor. ben cok pişmanım makine ile basladıgıma batık cok yaptı ve hala o izleri gecircem diye ugrasıyorum. agda yapıyorum 2 senedir ohh mis gibi valla. git kuaföre 5 dk bitirsin :34:

daha uzun süre pürüzsüz olması ve tüylerin azalıp incelmesi için devamlı ağda kullan. ama bazen ağda yapacak vakit olmayabilir, o nedenle epilatör arada bir kullanılabilir. ama sıklıkla ağda kullanmak lazım çünkü batık olmaz ve ölü deride gider ağda yapınca... ben epilatörü sadece koltukaltımda bir de ara sıra bacaklarımda kullanırım...

Back