ağda ile ilgili yardım

ultraviolet123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
185
0
ben 2 hafta önce göğüs bölgemi ağdayla aldım ilk defa aslında öle kıl falanda yoktu sarı tüyler salak gibi nie aldıysam.. deniyim dedim snra minik minik sivilceler cıktı şimdi bir sürü kırmızı döküntüm var ve gecmiolar napmam lazım annemde hemşire ama ona söleyemem çok kızar bana nolur yardım edin napmam lazım geçmesi için??

bepanten filan sür canım bir kaç güne geçer büyük ihtimal benim de sir ağdaya karşı allerjim var neremi alırsam hemen kırmızı kırmızı olur.

kız ne istedin küçüçük tüy var sa var ne olucak ama iş işten geçmiş geçer bence kaç gün olduki

20 gün kızarıklık mı kalır ya, madem annen hemşireymiş bi göstersene. kızarsa kızsın nolcak sanki bu güne kadar hiç azar yemedin. biran önce söyle daha kötü olmadan bi çaresine bakarsınız en azından
geçmiş olsun

tahriş etmişsin canım benim muhtemelen yanlış ağda kullanmandan kaynaklandı pudralı ağda kullanmalıydın yada ekstra talk pudra takviye etmeliydin her neyse artık geçmiş olsun sana Depilissima sir ağda sonrası nemlendirici losyon tavsiye edebilirim tahrişlere bire bir etkili umarım sorunun geçer

bephanten'in kremini değil de merhemini kullan..
Bende göğüs arasını yapmıştım tatile giderken ama öyle bişey olmadı bende
belki ağdaya allerjin falan olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…