• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda faciası :(

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul
ben şimdiye kadar genital bölgemi tüy dökücü kremle almıştım geçen karar verdim ağdaya başlayacağım diye vivetin sir ağdasını aldım sürdüm küçük bi bölgeye sonra üstüne bezi yapıştırdım çektim çok acıdı tüyler çıktı bir kaç tane kaldı ama en önemlisi kıl köklerim kanamaya başladı :59: çok korktum kızlar niye böyle oldu bi daha ağdaya cesaret edemiyorum ama ağda yapmak istiyorum :59:

ben şimdiye kadar genital bölgemi tüy dökücü kremle almıştım geçen karar verdim ağdaya başlayacağım diye vivetin sir ağdasını aldım sürdüm küçük bi bölgeye sonra üstüne bezi yapıştırdım çektim çok acıdı tüyler çıktı bir kaç tane kaldı ama en önemlisi kıl köklerim kanamaya başladı :59: çok korktum kızlar niye böyle oldu bi daha ağdaya cesaret edemiyorum ama ağda yapmak istiyorum :59:

ilk kez ağdayla alınca oldu zannedersem. arada bendede oluyo ama alışırsın istersen normal ağda al çamsakızı yada saten ağda ben onu tavsiye ederim eee acı herkesde oluyor :)

tüy köklerin çok sert olduğunda öyle kanar korkacak bir şey yok iki üç almada azalır,ılık ağda kullan belki senin yaptığın ağda çok kuvvetli gelmiş olabilir...

Kolay gelsin :61:

canım tüy dökücü krem aynı jilet gibi sadece yüzeydekileri alıyor bildiğim kadarıyla.ağdayla kökten çektiğin için ve ilk kez yaptıgın için kanamıştır.bir dahaki yapışına hem daha az acı hissedersin hemde kanamaz.bence agdaya devam et.azalmasına sebep olur rahat edersin :34:

Ben hiç jilet kullanmadım.Hiç olmadı bende öyle ama ilk yaptıgın için olmuştur.İlk olarak sir yerine ılık ağda ila baslasaydın keske o daha rahat temizleniyor hem suyla.
Ağdayı bir anda sürüp çekme .Çıkış yönleri farklı oluyor.Az az sür. bezi parçalara böl öyle çek.Üstler rahat da altlara dogru zorlasıyor.

Back