Ağda dudağımın üstünü yaktı..

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
116
arkadaşlar çok kötüyüm.şu bıyıklarıma ağda yapayım dedim.ağdayı mikro dalgada ısıttım ve dudağımın üstüne sürdüm hiç farketmemişim ağda kaynamış.ağdayı sürdüm silsem silemiyorum mecbur bez yapıştırıp çektm ve dudağımın üstü derisi kalkmış halde şuan kıpkırmızı boylu boyunca.yanıyorummmmmmmm bana yardım edinnnn napim ne sürim ağlıorm şuanda canım çok acıyoo.:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

bende bir kaç ay önce kuaförde aynı oldu sir agda ile aldırdım dışarısı soguktu bir anda kuaföre girip sıccacık agdayı yapıştırınca aynı derim kalmıştıı
yapacak birşley yok orayı güzl kremle çünkü hep kabuk tutacak...

hemen evde et varsa et koy!!!!!
et yok evde cnm ya et yiyen yok evde daha doğrusu ama tşk ederm yardımın için
krem sürdm bepanten ama çok yanıyoo

derim ağda bezine çıktı.iz kalmaz dimi çok kötü bir göruntu olur kalırsa.anestolda yok olsa sürerdim.çok kötüyüm yaaa offfffffffff çok yanıyooo

Yanma için,küçük bir bez veya havluyu ıslat.Biraz buzlukta beklet,sonra yanan yere tut.

Bir dahaki sefere soğuk ağda bandı kullan.Hassas ciltler için olanları var.Onlardan alıp ince şerit halinde kesebilirsin.

soğuk su ile kompres yap canım ay inşallah bişi olmaz çokkorkarım böle şeylerden bepanthe sür

ay çok geçmiş olsun canım ya silverdin kremde yanık ve yaralara çok iyi geliyor ondan sür bilirsn

zeytin yagi iyi gelirmi acaba:26:
cok üzüldüm canim ya bir an acini hissettimde off cok gecmis olsun

Geçmiş olsun havluya buz koyup soğuk soğuk kompleks yapsan zonklamayı keser belki

Konu içeriği nedeniyle "istenmeyen tüyler"başlığına taşınmıştır.
Ayrıca konu başlığınız içeriği yansıtmadığı için değiştirildi."Yardım"gibi bir başlığı kabul edemiyoruz.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim ve konu başlıklarımızı içerik yansıtır biçimde seçelim.

biraz dindi gibi yanması bepanten iyi geldi galiba.iz kalmaz inş.çok korkuyorum

canım iz kalmaz merak etme ben bepanthen değil de madecassol sürmeni öneriyorum çok daha etkili bir krem yaraları yanıkları çok çabuk geçiriyor yalnız bence şu an birşey sürme cildin biraz dinlensin gece yatmadan önce dediğim kremi sür

arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok tşk ederim.vala sizlerde olmasanız yanmıştım ben zaten yandımda tşk ederm hepinize.acım dindiii sıcaktan kaçıorm sızlatıyo

çok geçmiş olsun ve aklında olsun lütfen böyle durumlarda ordan burdan duyduğun yiyecek içecek tarzı şeyler sürme. mutlaka yanık ya da yara kremi sür. umarım bir an önce iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…