ağda denen şey :(

fdfdfd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
51
0
0
Ankara
kızlar ya bi türlü ağda yapamıyorum ya ben beceremiyorum yada başka bişi :) ben ilk lamaya başladığımdan beri hep epilasyon makinesi kullandım. ama artık o makinenin seninden gına geldi. çim biçme makinası gibi 2 saatimi alıyo tüm temizlik
sir ağda denedim şu roll-on olanlardan yok yaa olmuyo gelmiyo bir türlü tüyler :) bugün ağda bantlarından aldım allahım oda yok olmuyo. mendiliyle temizlesem bile ,yapış yapış olduğumla kaldım. çoookk sinir oldum yaa yardım edin bana nolur

agda konusunda ustume tanımam sneın gıbı brı arkadsım yakınırken gel ben alıcam deıdm sımdı kurtulamıyorum bana gelıyor her ay sımdı genıtal bolge ıcın su agdayı kullan yarım kıloluk sır agdalar var set oluyor bunlar ve bır tencerede erıtıyorsun erıdıkten sorna (cok erıtme hafıf katı olsun su gıbı degıl yanı)onu parca parca sur bu agda bezle alınmıyor hafıf donunca (yanı elını deydır yapısmıyorsa) tutup cekıyorsun nereye duserse dussun yaıstıgı yerde kuru ve cıkar sornada yag yardımı ıle sılıyorsun.Bacakların ıcın o rolonlar baya ıyı ama onun makınasınıda al ben bıde kuafor malzemelerı saten yerlerden alıyorum bunu 100 beze 10 tl verdım ıkı snedır kullanıyorum makınaya koy ısısın sonra sur bezlede yapıstır cek..cok temız oluyor nerde oturuyorusn ankaradaysan sana nerden alabılecegını soylıyım

ay evet ankaradayım yardımcı olabilirseniz sevinirim. herkes ağdadan bu kadar memnunken ben artık nefret ettim nerdeyse yaa. her denememde doğru düzgüna alamıyorum bile . yapış yapış oluyorum :'( epilasyon makinasının rahatlığına ve temizliğine mı alıştım acaba diyorum ama yok yani onunda sesi sinirimi bozuyo artık benim şu ağda işini kesin öğrenmem lazım . yeter ya artık :'(

canım sıhhıye koprusunun altında necatıbey ayagında taraf orada ılkız sokak var hemen bufenın yanıdankı sokak orası oldugu gıbı kuafor malzemesı oradan gır ılk dukkana ben hep oradan alırım yarım kıloluk sır agdalardan al bı tane bıde makınayla rolan al bıde bez ve yag al baska ıhtıyacların varsa onlarıda al okadar ucuzkı ben bıtkısel sac boyasının en kalıtesını 15e aldım kuafore gıtsen 300 e boyar bıtkısel dıye ..sen naısl alacagını anladın epılayyon cok sert cıkartır bıde manyak can yakar batık fılan yazın bende bacakalrıma onu kullanıyorum bazen ama hep sır le aldım arkadsım hayran oldu yemıne 5 dk surmedı cok rahatlık o sert agda

arkadaşım bende senin gibi ağda konusunda sıkıntılıydım.sıcak, soğuk ılık ağda denedim.hemde her markanın.sonunda çam sakızı yazan ağda varya onda sonuç aldım.onu ısıtıyorum.ağda bantları alıyorum.almak istediğim bölgeye ağda bantlarından çıkan spatula yardımıyla ağdayı sürüyorum.sonra ağda bantını ağdanın üstüne yapıştırıp çekiyorum.elim ayağımda yapış yapış olmuyor.sana da öneririm.

tmm canım bakacam o tarafa.. ayy inş işe yarar yaa. ne kadar şu yarım kiloluk ağdalar :S
ben makinaye alıştığım için artık canımı yakmıyo aslında. aklına gelebilecek her yerimi makine ile alıyorum ama dediğim gibi işte bi başlayınca 2 saat sürüyo nerdeyse hepsi. ve çim biçme makinası gibi o ses beni bıktırdı artık

canım yarım kılo olan 6 tl ve aylarca gıdıyor rolonlarda markette 4 orada 2 bezde zaten 10-12 arası cok ucuz bır yer ben yılalrıdr onla alıyorum annemı bıle aldım kadın bu nasıl agda dedı

yarım kiloluk olanalr sadece genital bölge için mi. bacak için falan da kullanılabiliyor mu :S bide tam oalrak sıhhiye köprüsünün altında necatibey tarafında parfümeri satan yer falan var. telefoncular falan var o aradan bi yerden mi dönüyorsun o sokağa :S

ya o yarım kılo olanla koltuk altı genıtal bolge al bacaga rahat suremezsın sıvı cunku soyle dusun necatıbeyde kopru var hanı hacıbab kahve fılan var oradan sıhhıye koprusune dogru yuru sanırım ıkıncı ara onunde bufe var sokagın kopruye baya yakın sneın deıgın yerın onunde gecıyorusn orası degıl yanı telefoncular fılan degıl sokagın basında ılkız dıye yazıyor epılasyon ıyı ama para her zaman olmaya bılıyor ben koltuk altına gıttım 3 sean gıdebıldım hamıle kaldım sorna yıne gıdıcem ama genıtale cok fena acıyormus koltuk altında agladım ben resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…