kızlar ya bi türlü ağda yapamıyorum ya ben beceremiyorum yada başka bişi :) ben ilk lamaya başladığımdan beri hep epilasyon makinesi kullandım. ama artık o makinenin seninden gına geldi. çim biçme makinası gibi 2 saatimi alıyo tüm temizlik
sir ağda denedim şu roll-on olanlardan yok yaa olmuyo gelmiyo bir türlü tüyler :) bugün ağda bantlarından aldım allahım oda yok olmuyo. mendiliyle temizlesem bile ,yapış yapış olduğumla kaldım. çoookk sinir oldum yaa yardım edin bana nolur
ay evet ankaradayım yardımcı olabilirseniz sevinirim. herkes ağdadan bu kadar memnunken ben artık nefret ettim nerdeyse yaa. her denememde doğru düzgüna alamıyorum bile . yapış yapış oluyorum :'( epilasyon makinasının rahatlığına ve temizliğine mı alıştım acaba diyorum ama yok yani onunda sesi sinirimi bozuyo artıkbenim şu ağda işini kesin öğrenmem lazım . yeter ya artık :'(
tmm canım bakacam o tarafa.. ayy inş işe yarar yaa. ne kadar şu yarım kiloluk ağdalar :S
ben makinaye alıştığım için artık canımı yakmıyo aslında. aklına gelebilecek her yerimi makine ile alıyorumama dediğim gibi işte bi başlayınca 2 saat sürüyo nerdeyse hepsi. ve çim biçme makinası gibi o ses beni bıktırdı artık
yarım kiloluk olanalr sadece genital bölge için mi. bacak için falan da kullanılabiliyor mu :S bide tam oalrak sıhhiye köprüsünün altında necatibey tarafında parfümeri satan yer falan var. telefoncular falan var o aradan bi yerden mi dönüyorsun o sokağa :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?