Ağda Bantlarından memnun olan var mıı??

jeliboni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
2.688
2.240
133
arkadaşlar şu sürekli reklamlarını gördüğümüz ağda bantlarını kullanıp da memnun kalan var mı Allah aşkına? reklamlarında bir aylık pürüzsüzlükten filan bahsediliyor ama hangi markayı denediysem de bir türlü olumlu sonuç alamadım.. ağdalı bezi bırakın elde ısıtmayı, kaloriferin bile üzerinde ısıtıp uyguladım ama doğru dürüst almıyor ki kılları.....

ben mi beceremiyorum memnun kalan var mı? :44:

valla üst bacağımda kullandım. ilk çekişte güzel alıyorda aynı bezi iki kere kullandığında güzel almıyor. üstelik birde morarttı biraz. ben veet kullandım.

bende weet kullandım bu ay dediğin gibi canım 1 aylık pürüzsüz bi cilt deniyor ama nerdeee...
ilk seferinde güzel alıyor ikinci kez yapıştırınca olmuyor.bende pek memnun değilim açıkçası

tüyleri ince olanlar için bu bantlar
bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım bacağımda ama göbeğimi daha iyi aldı çünkü sık olmasına rağmen tüy şeklinde
birde dudak üstünü maffediyor yada ben mi beceremiyorum ne

Son düzenleme:
ben kullanıyorum hazır ağda bantı çok da memnunum ikinciye almıyo bendede bir bantı 3 e bölüp yapıyorum daha kullanışlı oluyor birde öyle deneyin

o zaman benim tüylerime uygun değil çünkü göbeğimi bile almadı doğru dürüst.. en kökten çözüm lazer için para biriktirmeye başlasam iyi olcak.. saolun kızlar

reklamlarda acaip sallıyorlar bir ay pürüzsüzlük diye. hangi tüyü alıyorsun da bir ay boyunca çıkmıyor, hele bacak, koltukaltı ve genitalde...

ben sesu nun kullandım yüz için küçük boyuda vardı içinde iyi aldı,deneyebilirsiniz

ben sesu nun kullandım yüz için küçük boyuda vardı içinde iyi aldı,deneyebilirsiniz

teşekkür eederim bi deneyeyim ama benm kıl köklerime etki edebilen bi bant bulamadım henüz.. her halükarda kuaföre paraları basıyoruz

ben vivetinkileri bacaklarıma kullanıyorum.. iyi almasına alıyor ama bak alalı 2 hafta oldu bacaklarım felaket gerçi bu biraz benim tüy problemimden kaynaklıdır.

memnun kalldddddddııııııııım
bu reklamların bizim gözümü boyamış arkadaş
en ufak tüyleri bile alır diyorlar yalan
ilk aldığımda alamamıştım , çok yarım yamalak olmuştu , kısaydılar.
dün bimden aldığım kullan kullan bitiremediğim blenior ağda bandı ile bacaklarımı aldım.
ortadan ikiye kesip kesip aldım , çok iyi aldı ,çünkü yeterli derecede uzundu
inanamadım ya güzel aldı .
tüm kıl kökleri , siyahlıklar da ağdayla beraber temizlendi.
ben pek uzun süre birşey yapmaya dayanamadığımdan , arka tarafı iyi alamadım. epilatörle kalanları temizleyeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…