• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda bantlarından kullanan varmı

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
9
356
selam daha öncede tüy dükücü kremi sormuştum ama yorumlardan sonra vazgeçtim ayağımdan ameliyat oldum mikrop kapmaktan korktuğum için tüy dökücü krem kullanmadım
ağda bantları var azyağımı suya sokamıyorum
bu ağda bantları temiz alıyomu kısa tüyleride temizliyomu bide yıkamak gerekiyomu ağdadan sonra
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

epilasyon kullanıyorum ama cildim çok hassas tüyler çıkarken içe dönüyo bide çok kabarıyo ağdayla daha düzgün çıkıyo

yıllardır epilasyon kullanıyorum tüyleri aldıktan sonra çok fazla kızarıyo kabarıyo bide çıkarken batma oluyo ben normal zannediyodum bi arkadaşım
kendisinede aynı şeyin olduğunu ağda kullanınca düzeldiğini söyledi
ameliyattan önce arkadaşım beze sürülen ağdayla aldı benim bacaklarımı
şimdi gene arkadaşıma rica etmek istemiyorum
bacağımıda yıkıyamadığım için bana uygun bi ağda şekli bulmaya çalışıyorum

Canım yıllardır çok şey denedim epilasyon aleti tüy dökücüler aqdalar vs.. bak istanbuldaymışsın bu çok güzel mısır çarşısına git kime sorsan tarif ederler kuaför malzemeleri satan yerler var sir aqda ve makinası 45 e aldım ben okadar güzelki yüzde 80 azalma oldu bende hemde tek seferde sıfır tuy acısız şiddetle tavsiye ederim

canım ben ameliyatlıyım normal evde bile zor yürüyorum kontrole gidicem 1 hafta sonra şimdilik bi çözüm bulsam yürümeye başlayınca zaten istediğim yere gider araştırır alırım
ama malesef baya bi süre oturduğum yerde kalıcam:((

Canım yıllardır çok şey denedim epilasyon aleti tüy dökücüler aqdalar vs.. bak istanbuldaymışsın bu çok güzel mısır çarşısına git kime sorsan tarif ederler kuaför malzemeleri satan yerler var sir aqda ve makinası 45 e aldım ben okadar güzelki yüzde 80 azalma oldu bende hemde tek seferde sıfır tuy acısız şiddetle tavsiye ederim

aaaaa çok güzelmiş canım ya nasıl bişey acaba seninki bende 35 tl ye aldım fişe takıp ısıtıyosun 40 dakika fakat o başlık hiç dönmüyor yani sürerken zorlandığı için okadar acıyorki dönmediği için tüyleri koparıyor zaten bende kullamıyorum bıraktım bi kenara ama seninkini çok merak ettim doğrusu

aaaaa çok güzelmiş canım ya nasıl bişey acaba seninki bende 35 tl ye aldım fişe takıp ısıtıyosun 40 dakika fakat o başlık hiç dönmüyor yani sürerken zorlandığı için okadar acıyorki dönmediği için tüyleri koparıyor zaten bende kullamıyorum bıraktım bi kenara ama seninkini çok merak ettim doğrusu

Canım aynı anlattıqın gibi ben 2 yıldır kullanıyorum ilk defa bu ay başlık dönmedi bak ne yap biliyomusun aqdayı iyice ısıt ve başlıqı çıkar biraz uqraşırsın ama çıkıyor sonra o başlırı cezvede suyla ısıt o zman dönmeye başlıyor çünkü aqda arasına girmiş ondan açılmadı ve ilk kez oldu bunu sorun etme sakın sir aqda çok guzel bişey hemde kullanımı rahat ama dikkat et aldıqın aqda sir aqda olsun sirli aqda şeklide satılanlardan alma çünkü onların içinde şeker var

ee ağda bantlarından kimse bahsetmicekmi iyi değilse almim kızlar bişey söyleyin

dia marketten aldım bugun 6 tane vucut ıcın 2 tanede yuz ıcın var temızleme mendılıde var 3tl hemde denıycem sonucu yazarım ozellıkle bıyık bolgemı almak ıcın aldım gorunmuyor benımkıler kucuk kucuk epılasyonum var ama onlarıda kullanıcam

selam daha öncede tüy dükücü kremi sormuştum ama yorumlardan sonra vazgeçtim ayağımdan ameliyat oldum mikrop kapmaktan korktuğum için tüy dökücü krem kullanmadım
ağda bantları var azyağımı suya sokamıyorum
bu ağda bantları temiz alıyomu kısa tüyleride temizliyomu bide yıkamak gerekiyomu ağdadan sonra
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

evet ağda alıyor bence kaymak gibi oluyor =) tüy dökücü krem daha da sertleştiriyor.ben soğuk ağda bantlarından kullanmanı tavsiye ederim canım bu arada çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldun ki ayağndan?

halluks valgus ameliyatı oldum
veet in ağda bantlarından aldım
güzel hoşumada gitti ama tek tük kaldı bide sadece bacağımın alt kısmını aldım
zaten ayakta zor duruyorum bacağımıda tam döndüremiyorum anca olduğu kadar tüylü halinden iyi en azından

hazır ağda bantlarını soruyorsunuz sanırım.kullandım ben.ama kısa tüyleri almıyor bence.bilemiyorum yapamadığımdan mı oluyor hepsini almıyor.kalıyor illa ki.ama illa denemek isityorsanız veet in pembe kutulusunu alın derim.o daha iyi diğerlerine göre.

sir bazlı ne demek oluyo kusura bakmayın kızlar ağda konusunda cahilimde biraz

Turkiyede var mi bilmiyorum, ben veet diye bir markanin yuz bolgesi icin agda bantlarini kullaniyorum, ben de cok biyik sorunu yok ama ona ragmen dort defada falan aliyor. bacaklara tavsiye etmiyorum, yani yuzdeki o kadar kalin olmayan killari (aliyor almiyor degil) ama kac kezde aliyor. Bence bacakta bir ise yaramaz.

şimdilik ağda bantlarından kullandım idare eder derecede oldu
iyileşince dediğiniz setten alıcam
ben hep makine kullandım ve tüyler çıkarken hep batık çıkıyodu çok çirkin bi görüntü oluyodu
bu 2. ağda kullanışım ilk kullandığımı arkadaşım yapmıştı
şu turuncu kaplarda ağda bezine sürüyosunya ondan almıştık arkadaşımla
güzel olmuştu
şimdi ameliyatlıyım diye kolay pratik bişey istedim ağda bantları idarettenlik işimi gördü ama hem pahallı hemde kısaları almıyo her ay alıncak bişey değil yani

arkadaşlar ben o siteye baktım ne bu fiyatlar yaa çok fazla ben eminönünden 45 liraya bütün seti aldım ısıtıcısıda içinde ayrıca defalarca kullanabiliyosun ve sıfırlıyor tamamen acemi olanlar ilk önce bacak bölqesinde denesinler acısız ve tek çekimde sıfır tüy ben sir aqdanın üzerine bişey tanımıyorum lazerli epilasyon hariç herşeyi denedim hiç başka şeylerle vakit kaybetmeyin 10 dakika bile sürmüyor komple bacaklarınızı almak ve bnm tuylerimde yuzde seksen azalma oldu bir yılda yani nerdeyse hiç kalmadı opuyorumnanaktan

Back