P
panikatak
Ziyaretçi
- Konu Sahibi panikatak
kızlar ben çok tüylü biri değilim.koltuk altı bölgemi epilasyon makinasıyla alırdım, çokta az tüy var zaten.bacaklarımda öyle.ama o bölgeye sadece jilet kullanırdım.çünkü çok canım yanıyordu.jilet kullandıkça ordaki tüylerde çok sertleşmişti.hatta 2li 2li tüy çıkmaya başlamıştı.bende geçen ay bu bölüme göz attım.bi cesaret geldi.ağda bantlarını uyguladım önce.uyuştu o bölge .sonrada makinayla kalanları aldım.ben bunu yapamazdım.bu cesarette yoktu.bu acıyada dayanamam sanıyordum.ama korktuğum gibi olmadı.uyuşunca makinaya vurdum orayı sırnaşık şey ve alıştım...
şimdi her hafta çıkan tek tükleri makinayla alıyorum.hem tane tane çıkıyor çoğalmadan aldığım için sorun olmuyor.hemde hep tertemiz.oh beeee .rahat ettim.öneriyorum arkadaşlar.ben memnunum.her hafta 5 dakikamı ayırıyorum.yeni çıkanların uzamasına imkan vermeden hemen alıyorum.rahatlıkmış.sanki azaldıda.en azından 2li çıkmıyor.sürekli kökten alınırsa azalacağını söylüyor arkadaşlar.bakalım deneyip göreceğim...
şimdi her hafta çıkan tek tükleri makinayla alıyorum.hem tane tane çıkıyor çoğalmadan aldığım için sorun olmuyor.hemde hep tertemiz.oh beeee .rahat ettim.öneriyorum arkadaşlar.ben memnunum.her hafta 5 dakikamı ayırıyorum.yeni çıkanların uzamasına imkan vermeden hemen alıyorum.rahatlıkmış.sanki azaldıda.en azından 2li çıkmıyor.sürekli kökten alınırsa azalacağını söylüyor arkadaşlar.bakalım deneyip göreceğim...