Ağda bantları-epilasyon ve mükemmel sonuç

• Konu Sahibi Konu Sahibi panikatak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

panikatak

Ziyaretçi
kızlar ben çok tüylü biri değilim.koltuk altı bölgemi epilasyon makinasıyla alırdım, çokta az tüy var zaten.bacaklarımda öyle.ama o bölgeye sadece jilet kullanırdım.çünkü çok canım yanıyordu.jilet kullandıkça ordaki tüylerde çok sertleşmişti.hatta 2li 2li tüy çıkmaya başlamıştı.bende geçen ay bu bölüme göz attım.bi cesaret geldi.ağda bantlarını uyguladım önce.uyuştu o bölge .sonrada makinayla kalanları aldım.ben bunu yapamazdım.bu cesarette yoktu.bu acıyada dayanamam sanıyordum.ama korktuğum gibi olmadı.uyuşunca makinaya vurdum orayı sırnaşık şey ve alıştım...
şimdi her hafta çıkan tek tükleri makinayla alıyorum.hem tane tane çıkıyor çoğalmadan aldığım için sorun olmuyor.hemde hep tertemiz.oh beeee .rahat ettim.öneriyorum arkadaşlar.ben memnunum.her hafta 5 dakikamı ayırıyorum.yeni çıkanların uzamasına imkan vermeden hemen alıyorum.rahatlıkmış.sanki azaldıda.en azından 2li çıkmıyor.sürekli kökten alınırsa azalacağını söylüyor arkadaşlar.bakalım deneyip göreceğim...

hangi marka kullandın kardeş

merhaba panıkatak canım ne kullandın ve nasıl kullandın. bıraz anlatabılırmısın. bende senın ıgıbı aynı seylerı yasıyorum da.. cokda korkuyorum bıkını bolgesı ıcın... bu bantlar ve agda tuırlerı cok fazla marketlerde goruyorum. hangısı ıse yarıyor hıcbırısı hakkında bılgım yok..

ağda bantlarını nasıl kullanıyorsunuz ben birkere koltuk altında deneyeyim dedim resmen simsiyah oldu bir ay öyle gezdim bikini bölgesinde kullanmaya açıkçası korkuyorum eldiven veya epilasyon aleti kullanıyorum

banada yardım edin panikatak benım sorumun genital bölgede alt kısım üst kısmı makıneyle alıyorum alt kısıma dokuma mıyorum aceba bantlatla denesem mi nasıl yaptını anlatırmısın hangı marka aldın ????

banada yardım edin panikatak benım sorumun genital bölgede alt kısım üst kısmı makıneyle alıyorum alt kısıma dokuma mıyorum aceba bantlatla denesem mi nasıl yaptını anlatırmısın hangı marka aldın ????

aynı durumdayım jnm ölcem sanıyorum nasıl bi acıdır o oyle.benmkılern kökü de agaç kökü gibi yhaakafamçokkarıştı.biraz daha açıklama yapabilirmisin lütfen:Saruboceq:

yaa eveeeet benimde aynı sorunum var üstelik hiç jilet kullanamdım ama beceriksizim galiba
köklerinden alamıyomuyum ne
soğuk ağda bantlarından alıp yaptım iki seferdir ama ne olacak nasıl olacak bilemiyorum:s

yaaa makine çok büyük rahatlık ama batık yapıyo yaaa sinir oluyom ozaman.

ben hep jilet kullanıyorum ama skıldım arrtık çok gür ordaki kıllar korkuyorum ama çok acıyor bir kez denedim bant ve makinayı hemen bıraktım siz nasıl yapıosunz ya

Arkadaşlar bende bikini bölgesini ağdayla alamam sanıyordum. canım çok yanacak diye korkuyordum.
Geçen gün bende soguk agda bandı aldım. önce iki elimin arasında ısıttım. sonra tüylerin alınacak bölgeye yapıştırdım. çekmeye çok korkuyordum. 3e kadar saydım ve hızlıca çektım. :)
Sonuç tertemiz :) Bundan sonra kesinlikle jilet kullanmam.

Arkadaşlar bende bikini bölgesini ağdayla alamam sanıyordum. canım çok yanacak diye korkuyordum.
Geçen gün bende soguk agda bandı aldım. önce iki elimin arasında ısıttım. sonra tüylerin alınacak bölgeye yapıştırdım. çekmeye çok korkuyordum. 3e kadar saydım ve hızlıca çektım. :)
Sonuç tertemiz :) Bundan sonra kesinlikle jilet kullanmam.

vallamı ben eskıden bı ara bıkını bolgesıne sıcak ağda yapmıştım ve cekmeye kormustum azcık cekmıstım ve cok acımıstı..amam şimdi bı ped var onla alıyorum ve ne acı ne koku hiç bişe yok herkese tavsıye ederım

vallamı ben eskıden bı ara bıkını bolgesıne sıcak ağda yapmıştım ve cekmeye kormustum azcık cekmıstım ve cok acımıstı..amam şimdi bı ped var onla alıyorum ve ne acı ne koku hiç bişe yok herkese tavsıye ederım

nasıl bi ped bu:ecrin_bebek:

Bende bi kez ağda yapayım dedim. Çekmeye korkuyordum. Sonunda donup kalmıştı :roflol:
Koparana kadar öldüm bittim.

bende eğer kol altı ve bikni bölgesini jiletle almışsam (sert çıkıyor bu durumda ççünki) ağda bantlarıyla alıyorum ,piyasada birsürü marka var bana göre en iyisi ve en az acıyla alan ağda bandı lapident in ,şeffaf bi naylonda ağda var ,vücut için olanı alıyorum içinde 6 çift bant var ,elinizle ovuşturuyorsunuz sonra 1 çift bantı açıyorsunuz (2 adet bant olmuş oluyo) ,ben hassas bölgeler için kullandığımdan bu bantları çok küçük boyutlarda keserek kullanıyorum ozaman daha az acı hissediyorsunuz ,tüyler incelmeye başlıyor ,tüyler incelince epilatöre devammmhihoyyyt
bende ağda bantlarını tavsiye ederim
tüyleri inceltiyor bir sonraki epilasyon zamanında rahatlıkla tülerinizi epilatörle alabiliyosunuz

ben ağda bantıyla bacaklarımı almayı denedim aa hiç almıyor ya, vivet marka aldım hem de boşuna para verdim resmen hiçbir işe yaramadı, sadece yüz bölgesi için olan işe yarıyor diğerleri hiç almıyor...bir de ben ağda bantını bikini bölgesini hiç denemedim, denemeyeceğim de çünkü yapışır da çekemezsem kalır öyle, ben bol bol pudralayıp el ağdasıyla ufak ufak alıyorum 10-15 dk.da bitiyor, gayet temiz bir iş oluyor. acısına da alıştım artık, tüyler de azalıyor yaptıkça, tavsiye ederim

bende vivet ten hiç memnun kalmamıştım
lapideninkini tavsiye ederim jjjjttt diye bi çekimde bütün tüyleri alıyor

Ben de vivet aldım koltuk altıma yapıştırıp çektim ama tamamını almadı ve canım çok yandı. Hatta kıllar sert olduğu için kökten çıkınca kanadı nokta nokta..

Kızlar ben bu ağda işlemini hep bir güzellik merkezinde yaptırıyorum evde kendim yapmayı çok istiyorum ama bir türlü beceremiyorum. Ama size bir önerim var ağdanıza başlamadan bir yarım saat önce eczanelerde bulunan emla isimli krem var bunu kaullanırsanız çok güzel uyuşturuyor ve acı hissetmiyorsunuz bence deneyin ben evden çıkmadan önce kremi sürüp üstünü poşetle kapatıyorum (zaten bir tek özel bölgeye uyuluyorum kremi diğerlerine gerek duymuyorum) gidicem yerde iyice silinip aldırıyorum çokta rahat bence bir deneyin derim. Ayrıca bu kremi sağlık ocağında doktorlara yazdırıyorum ve çok az bir ücretle eczaneden alıyorum kutudan 5 küçük tüp krem çıkıyor bir tanesini bir seferde kullanıyorum yani bana 5 ay bu kremler yetiyor her ay bir tane kullanıyorum. Umarım yardımcı olabilirim hepinize kolay gelsin.

aynı durumdayımmm bana da yardımm Çok üzgünüm çoook

ben bugüne kadar ağda bandı olarak yalnızca vivet vücud ve yüz bantlarını kullandım ve hiç memnun kalmadım vivet yarım yamalak alıyor lapiden bulabilirsem ondan denicem genital bölge için ilk olarak eldiven denicem olmadı soğuk ağda alırım bakalım nasıl olacak

Back