• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda bandı kullanmayı beceremedim yardım :(

gulce55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
79
3
98
Adana
mrb arkadaşlar. yüzümdeki tüylerden muzdarip biri olarak ilk defa yüz için sir ağda bandı kullanmak istedim.1 hafta önce marketten aldım talimatlara göre yaptım fakat sonuç fiyasko.avuç arasında ovuşturun diyo ve ben dakikalarca ovuşturmama rağmen bir yumuşama olmadı ve bandı ayırmaya kalkıncada normalde ortadan ayrılıp iki şerit halinde olması gerekirken benimki yumuşamadığından dolayı doğal olarak ayrılmadı.benim aldığım ağda bandı mı problemli acaba siz nasıl yapıyosunuz acaba ben mi yapamadım.vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler

ağda bantları elde yeteri kadar yumuşamıyor ben saç kurutma makinesiyle ısıtarak kullanıyorum :51: başka çare bulamadım ama özellikle yüzünde kullanacaksan ne kadar ısıttığına dikkat et sertliği gidene kadar ısıt yoksa yüzünü yakabilirsin, ağdabantları eskidiği yani tarihi geçtiği zaman yapıştırdığın yerde kalıp şeklinde kalıyor muhtemelen seniki bu duruma gelmemiştir

ütüyle de ısıtabılırsınız. ütüyle bikaç sanıye ustunden geçin. o zaman cabuk ayrılıyo bantlar:42::40:

yalnız utuyle ısıtırken ustune bı bez parcası koyup utuleyın zaten bı ıkı sanıye tuttugunuz zaman utuyu hemen ısınıyo.

kışın kalorifer peteginin üzerinde bekletiorum yazın da bir bardak sıcak su alıyorum ona tutuyorum 2 dk filan sonrasında hemen ayrılıo bant

Ben de kurutma makinesine tutuyorum birkaç saniye içinde açılıyor :34:

Back