• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda bandı ile genital bölge!

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Kızlar ağda bandı ile genital bölgeyi alan var mı? Ben mi yapamadım anlamadım tene yapıyor tüyler kalıyor. Eğer alabilsem 5 dkda işim bitecek. Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum...

Ağda bandı yerine sir makinesinde kalıp sir eritip yapsanız çok daha kolay olur. Ağda bandı hem çok daha fazla acıtır hemde dediğiniz gibi zor alıyo bana göre.

ısıtmak çok vakit alıyor o yüzden ağda bandıyla yapmak istedim almadı mecbur ısıtıp yapmak zorunda kaldım yapanlar var mı nasıl oluyor onu öğrenmek istedim açıkçası ama kimse bişey dememiş kullanan pek olmuyor mu ne :)

ben ağda bandıyla alıyorum hiç öyle sorunlar yaşamadım markadan kaynaklanıyor olabilir mi? bantların boyunu makasla keserek bölgeye göre ayarlıyorum 4 parçada halloluyor

ben ağda bandıyla alıyorum hiç öyle sorunlar yaşamadım markadan kaynaklanıyor olabilir mi? bantların boyunu makasla keserek bölgeye göre ayarlıyorum 4 parçada halloluyor
teşekkür ederim bi kullanan çıktı sonuçta siz hangi marka kullanıyorsunuz acaba bende bioder vardı ağda bandı ne yaptıysam almadı tene yapışıyor çekiyorum ya hiç almıyor yada en fazla 2-3 tane o kadar boşuna uğraşmış oldum ama alabilsem işim çok kısa zamanda bitecek ben öyle olsun istiyorum

teşekkür ederim bi kullanan çıktı sonuçta siz hangi marka kullanıyorsunuz acaba bende bioder vardı ağda bandı ne yaptıysam almadı tene yapışıyor çekiyorum ya hiç almıyor yada en fazla 2-3 tane o kadar boşuna uğraşmış oldum ama alabilsem işim çok kısa zamanda bitecek ben öyle olsun istiyorum
veet kullanıyorum ben gayette güzel alıyor hiç böyle sorunlar yaşamadım

Back