Ağda acısı..

ervaamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
799
499
Kızlar bugün bi komsumla muhabbet ediyorduk konu tüyden kıldan açıldı..Komşum çok hassas bi kadındır acıya dayanamaz teni hassas ağda yaparken içine iki tane ağrı kesici ezip koyuyormuş ve hiç acımıyormus.Bana ilginç geldi aranızda deneyen varmı merak ediyorum.. Bende öyle yapmayı düşünüyorum.

ben abartılı buluyorum..belli bir süre sonra acı hissedilmiyor zaten..doğumlarda felan ne oluyor acaba merak ediyorum..

Vallaha bilemiyorum canim duydum ama yapmadim hala ama yapinca mutlaka yazicam buraya
Dene kizzz sende dene denemekten bisi cikmaz
inan ağda konusunda denemediğim şey kalmadı ağda bandı kullanmasam bunu da denerdim :) neyse bekliyoruz sonuçları :)

Ağrı kesiciler ağrıyan yerimizdeki sinir uçları ile beynimiz arasındaki iletimi kestiği için ağrı hissetmeyiz, sinir sistemimizle ilgili kimyasal bir olay. Dışarıdan temasla, hele de ağdanın içine ezip koymakla olacak şey değil.

Komşunuz çok feci sallamış demeyeyim ama belki psikolojik olarak daha az acı duymuştur.

Ben buz koyuyordum ağda yapacagım yere boylece uyusuyordu sonra agda yapıyordum aci yok denecek kadar az oluyordu

Ilk aciyor ama sonra sonra alisiyor insan. Ama bu hap isi psikolojik. Ne ara etki ediyor yahu.
Ben de kaslarimi alamiyorum acidan. Buna care var mi aranizda bilen. Agdayi senelerdir yaparim alistim hicbirsey olmaz ama kaslarima dokunamiyorum bile =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…