• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ağaran saçları eski doğal haline getirtecek bi uygulama istiyorum

qonulcelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
53
0
36
Amasya
mrb arkadaşlar , daha 25 yaşımdayım ama saçlarımın üst kısmı hep beyazladı malesef giderek te artıyo malesf ,eski doğal haline getirmek istyorum böyle bir kür bilen ve uygulayp ta etkisini gören arkadaşalar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim :)

bende 26 yaşındayım ama saçlarımda çok beyaz var sürekli boyamak zorunda kalıyorum başka bi çareside yok sanırım bir ilaç varmış saçları tekrar kendi rengine dönüştürüyormuş ama ne kadar güvenilir bilmiyorum güvenmediğim için denemedim pirince giderken evdeki bulgurdanda olmayalım diye dökülür falan Allah korusun :52:

2 3 yöntem var bildiğim
1. saçlarınıza bıkmadan usanmadan çörek otu yağı sürüceksiniz beyaz kısımlara
2.kozmetik olarak satılan ürünler
3.ve en doğalı yaz geldi alman papatyası alıp saçınızın özellikle beyaz kısımlarına sürüceksiniz güneşde bekleyeceksiniz saçınız siyah değilse bu çok faydalı bir yöntemdir saçınızdaki beyazların tonunu kırarhafif sarılık verir beyaz saçdanda daha iyi durur genç yaşda olmanızın sebebi ile boya son çare olsun bunları deneyin eminim faydası olucak ama 1 2 sürüp aman işe yaramıyo demek yok en az 1 ay sonuçların iyi olmasını isdiyorsanız karar verin ve hemen başlayıp bu işi ciddiye alın

2 3 yöntem var bildiğim
1. saçlarınıza bıkmadan usanmadan çörek otu yağı sürüceksiniz beyaz kısımlara
2.kozmetik olarak satılan ürünler
3.ve en doğalı yaz geldi alman papatyası alıp saçınızın özellikle beyaz kısımlarına sürüceksiniz güneşde bekleyeceksiniz saçınız siyah değilse bu çok faydalı bir yöntemdir saçınızdaki beyazların tonunu kırarhafif sarılık verir beyaz saçdanda daha iyi durur genç yaşda olmanızın sebebi ile boya son çare olsun bunları deneyin eminim faydası olucak ama 1 2 sürüp aman işe yaramıyo demek yok en az 1 ay sonuçların iyi olmasını isdiyorsanız karar verin ve hemen başlayıp bu işi ciddiye alın

cewabım biraz geç oldu k.bkmayın nete giremiyorum fazla teşekkr ediyorrum bu arada tavsiyelern için bu alman papatyasını aktarlarda bulabilirmiym acaba ?iyi gecler ..

Beyaz saç eski haline dönmez. Kozmetik ürünler boya gibidir, bıraktığınız anda tekrar beyazlar ortaya çıkar.
Bende de çok fazla beyaz var mecburen saçlarımı boyamaya başladım, ne yaptıysam eski haline dönmediler.:50:

Back