Ağaoğlu'nun genç sevgilisine babadan ceza

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Cengiz Mesudiyeli, Ali Ağaoğlu ile görüntülenen kızı Hazal’a evden çıkmama cezası verdi. Ali Ağaoğlu, kendisinden 37 yaş küçük Hazal Mesudiyeli ile Bodrum’da görüntülendi.

23 yaşındaki kızının fotoğraflarını gazetelerde gören işadamı Cengiz Mesudiyeli’nin tepkisi sert oldu. İşadamı, iddiaya göre Hazal’a çok kızdı ve evden çıkma yasağı getirdi. Ali Ağaoğlu, geçen hafta Bodrum’da demirli teknesinde Hazal Mesudiyeli ile böyle objektife yansımıştı.
Ağaoğlu\'nun genç sevgilisine babadan ceza.Jpeg

Vatan

kadının babası iş adamı. düşkün değil, muhtaç değil. neden bu kadar paraya tapıyor bu kadınlar anlamış değilim.

Şimdi ben tam anlayamadım kızının dedesi yaşında adamla birlikte olmasına birşey demiyor da fotoğraflarının çıkmasına mı kızıyor bu adamo_O

o kadar sert bir baba olsa kızı bu görüntüleri vermezdi sanırım.Etraf ne der diye aklınca tavır yapmış adam.Hey para,sen nelere kadirsin

Bu kıza benim babam gibi baba lazım melek gibidir ama beni dedem yaşında adamın yanında görsem ya kulaklarımdan tavana asar yada bacaklarımı bağlayıp balkondan sallandırır ev cezası filan yetmez:KK70:

Back