• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağır iş yaptıktan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı?

sibak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
126
96
48
Selam arkadaşlar.. konu başlığından anlayacağınız üzere, acaba aranızda ev temizliği (koltuk itmek gibi, Tuvaleti yıkamak gibi) veya o ay ağır kaldırdıktan sonra hamile kaldığını öğrenen var mı? Ve herhangi bir sorun olmuş muydu? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler ☺️🌺

Selam arkadaşlar.. konu başlığından anlayacağınız üzere, acaba aranızda ev temizliği (koltuk itmek gibi, Tuvaleti yıkamak gibi) veya o ay ağır kaldırdıktan sonra hamile kaldığını öğrenen var mı? Ve herhangi bir sorun olmuş muydu? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler ☺🌺
Ben canım okadar ağır kaldırdım temizlik yaptım hiçmi hiç anlamamıştım çok şükür bişey olmadı ama gelişimi durdu nasip olmadı

Ben canım okadar ağır kaldırdım temizlik yaptım hiçmi hiç anlamamıştım çok şükür bişey olmadı ama gelişimi durdu nasip olmadı
Tekrar nasip olur inşallah sağlıklı şekilde ❤

Ben yuksek tempo koşu yaptım. Daha doğrusu kendimi çok zorlamıştım. Ama bir gariplik vardı, koşuya başlar başlamaz kesiliyordum. Hayli zorladım kendimi olmadi, fenalastim. Meğer hamile imişim.🤫

Hamile olduğumu daha öğrenmemiştim oruç da tutuyodum kalkıp bütün halıları silmiştim 🤭 ama çok şükür iyi gidiyoruz

Ben sehirdisina çıkmıştım . Dönerken kocaman valizi tasimis 3 kat yukari çıkarmıştım:D 4 gün sonra hamile oldugumu öğrenmiştim . Ha bi de hamile oldugumu öğrenmeden önce ufak bi tatile çıkmıştım orada sabah 9 akşam 9 hunharca gezmistim:D

Ben sehirdisina çıkmıştım . Dönerken kocaman valizi tasimis 3 kat yukari çıkarmıştım:KK70: 4 gün sonra hamile oldugumu öğrenmiştim . Ha bi de hamile oldugumu öğrenmeden önce ufak bi tatile çıkmıştım orada sabah 9 akşam 9 hunharca gezmistim:KK70:
Tatil yaramış o zaman desene 😂 maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻💕

Çok garip benimde aynı şeyler oldu gelişmedi aldırdım sebebi yoktu doktorlar bulamamıştı
Benimde canım oluştuğu gibi kalmıştı öyle o yüzden boş gebelik dendi patoloji sonucum temiz çıktı doktorum ilk gebeliklerde olabiliyor desi tekrarlayan olursa allah esirgesin tabi ozaman araştırılır demişti herşeyin hayırlısı rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin hepimize 🙏

Benimde canım oluştuğu gibi kalmıştı öyle o yüzden boş gebelik dendi patoloji sonucum temiz çıktı doktorum ilk gebeliklerde olabiliyor desi tekrarlayan olursa allah esirgesin tabi ozaman araştırılır demişti herşeyin hayırlısı rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin hepimize 🙏
Amin inşallah canım benimde eşimde sorun var varikosel ameliyatı oldu geldiği gibi hamile kaldım ondandır diye düşünüyorum sonrasında yine Bi gebeliğim oluştu ama kanda ultrasomda yoktu sadece evdeki testlerde çıkıp kayboluyordu üstüne adette gördüm tamamen aklımdan çıkmıştı sonra taşındık ağır kaldırdım falan sancim vardı ama azıcık zorlandığımi sandım sabah bide baktım bebek düştü doktorlar anlam veremedi sayılmadı ama bebekti bir çok şeyi oluşmuştu yani nasip olmadıktan sonra hamile kalsan da aynı kalmasan da şimdi de aşılamaya basliycam sıfırdan rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın 🙏🙏

Back
X