Teşekkür ederim. Benzer şeyleri duymadım değil konuyu açma sebebim de bundan biraz aslında. 4 sene orda yaşayabilir kiyim miyim ki. İlçeyi gördüm çok tenha ve sessiz geldi. Korkuttu biraz.Denizli-Çivril'de okudum.Dinara çok yakındı, ben sadece duyduklarımı söylüyorum bilmiyorum günah almak olmasın tam bir yobazlarmış.
Dinar gölü çok güzel ama demi.Teşekkür ederim. Benzer şeyleri duymadım değil konuyu açma sebebim de bundan biraz aslında. 4 sene orda yaşayabilir kiyim miyim ki. İlçeyi gördüm çok tenha ve sessiz geldi. Korkuttu biraz.
görürsünüz ne için 4 yıl yaşayacaksınız ?Gölü görmedim ki sadece bozkırı gördüm
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere. Ben görünce ısınamadım ilkin ama acaba büyük bi yerden geldim, yabancı bi yer diye mi bu hisse kapıldım diye düşündüm. Kendini ikna etmeye çalıştım ama biraz gözüm korktu açıkçası. Vazgeçtim büyük oranda düzenimi bozup orda yeni bi hayat kurmaktan. Yani benim için şehir merkezine ulaşım, sosyal çevre, alışveriş vs. sorun olacaktı sanırım.Sunu soyliyim sana dinara bingolden tayinimiz ciktiginda havalara ucmustum oh be batiya atandim diye ama nerdeeee bingolu mumla aradim inssnlarini sehri imkanlarini nefret ettim yani alismam 8 ayi buldu sonra da zaten muglaya atandik ve her hafta sonum ispartada gecti dinardayken kucucuk bimikce apartman zaten yok bi pazarini severdim bi de ev sshibimizi hepsi bu
O zaman hayirli olsun tatlim inan uzun surede cekilecek bi yer degil ve sosyal hayat zaten o yuzden enndogru karari vermissin arkadasimÇok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere. Ben görünce ısınamadım ilkin ama acaba büyük bi yerden geldim, yabancı bi yer diye mi bu hisse kapıldım diye düşündüm. Kendini ikna etmeye çalıştım ama biraz gözüm korktu açıkçası. Vazgeçtim büyük oranda düzenimi bozup orda yeni bi hayat kurmaktan. Yani benim için şehir merkezine ulaşım, sosyal çevre, alışveriş vs. sorun olacaktı sanırım.