Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de artık Afyonda yaşayacağım, hiç bilmiyorum buraları nişanlımın da benim de fazla çevremiz yok. Sosyal olanakları hakkında bilgi verebilecek olan var mı???
Ben de evlenir evlenmez buraya geldim. Sosyal çevre sıfır. 3 senedir evliyim ne benim,ne eşimin doğru dürüst arkadaşımız var. Canını sıkmak istemem ama Psikolojimi bozdu bu memleket,kendimi evde oturan yaşlı kokanalar gibi hissediyorum burda....
Ben de evlenir evlenmez buraya geldim. Sosyal çevre sıfır. 3 senedir evliyim ne benim,ne eşimin doğru dürüst arkadaşımız var. Canını sıkmak istemem ama Psikolojimi bozdu bu memleket,kendimi evde oturan yaşlı kokanalar gibi hissediyorum burda....
aynen canım ya afyon kadar sosyal hayatı olmayan başka il yok sanırım benim eşim işten ayrıldı ve afyondan taşınma kararı verdik. sanırım en güzeli bu olacak bizim için