maehABA ARKADAŞLAR AFYONDA OLAN Bİ ARKADAS VAR MI ARANIZDA .. BANA KADIN DOĞUM DOKTORU ÖNEREBİLİR Mİ ACABA HEMENNNN... 2 DOKTORA GİTTİM KAFAM HALA KARIŞIK BEBİŞ GELİŞMİYORMUŞ VRE KALP ATIŞLARINI DA DUYAMADI LAR ...BİR DOKTORA DAHA GİTMEK STİYORUM BUGÜN
evet ondan da memnun olanda var olmayan da ama ben şahsen böle daha genç güvenilir bi doktor olsun istedim o yüzden metin bey yani.. bir de halil bey estetiğe fln pek önem vermiyo ölesine dikiveriyo işte:) iz kalsın fln istemiyorum..itinalı olmalı bence birazda
evet ondan da memnun olanda var olmayan da ama ben şahsen böle daha genç güvenilir bi doktor olsun istedim o yüzden metin bey yani.. bir de halil bey estetiğe fln pek önem vermiyo ölesine dikiveriyo işte:) iz kalsın fln istemiyorum..itinalı olmalı bence birazda
merhabalr bu metin demirtürk hangi hastanede görev yapıyor netten araştırdım afyon kadım dogum yazıyor ama öle bir doktor yok deniliyor cevap verirseniz sevinirim
merhabalr bu metin demirtürk hangi hastanede görev yapıyor netten araştırdım afyon kadım dogum yazıyor ama öle bir doktor yok deniliyor cevap verirseniz sevinirim
telek tüp bebek hastanesin calısıyıor.benim yengemde onun hastasıydı,hastalarıyla ilgili ve cok iyi bi doktor.özdilek yolunda olması lazım telek hastanesi :))
Telek e hastane demeye bin şahit gerek, evden hastaneye dönüşmüş gibi.. Temizlik malzemeleri merdiven boşluğunda, tuvaletler her daim kirli, kışın hastane yönetimi galoş giydirmiyor, hamileliğiniz sıkıntısız geçerse hangi dr a gitseniz memnun kalırsınız ama doğumunuzda risk görürlerse hayatta risk alıp da elini sürmezler.. Kapı önüne koyar, zübeyde hanıma veya maviye git cevabını duyarsınız...
Ben asla ve asla memnun kalmadım metin demirtürkten . Doktorluk mesleği kutsaldır, ulvidir, her drurmda hastası ve bebek için üstün bir çaba gerektirir ama bu çabaların hiç birirni ben göremedim .. Bana rastlamamış demek ki... Günlerce hastanede yattım , tabi telek de değil ... Çünkü telek beni kapı dışarı etti.. Ne varsa devlet hastanesinde var.. Bırak çarşFları eski olsun , duvarları çatlak olsun ama insan sağlığı için takdire şayen bir mücadele var...