• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

afyon kocatepe üniversitesi

hazan24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
162
0
96
İstanbul
kızlar afyon kocatepe - türk dili ve edebiyatını kazandım ama afyon hiç hesapta yoktu çünkü lanet olası kılavuza göre puanım başarı sıram istanbul,ankara,izmir,eskişehir gibi yerlere yetiyodu rehber hocam kendini riske atma daha düşük yerleride yaz diyince doğuyuda pek düşünmediğim için afyonu yazdım ama nede olsa ilk tercihlerden biri mutlaka gelir gözüyle bakıyoduk ama şansıma afyon kocatepe üniversitesi geldi hiç yerleşememekten çok daha iyi ama bu üniversiteyle ilgili hiçbir bilgim yok... dünden beri nette sürekli araştırıyorum bazı yerlerde yapılan yorumlara baktım memnun olan çok fazla kişi yok yani halkının çok tutucu olduğunu falan öylüyolar gerçi halkından banane ben okumama bakarım diyorum ama olumsuz şeyler duyuncada kazandığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sevincim yarım kaldı diyebilirim... kızlar afyonkocatepe üniversitesiyle ilgili bildiğiniz bişeyler varsa paylaşırmısınız merak içindeyim ..şimdiden teşekürler..

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım bu yorumları okumuştum içimi rahat ettiren yorumlardan bazıları :) ya insanın hiç bilmediği bir yere gitmesi ne zor... halkından çok üniversitenin eğitimi önemli bununla ilgilide hiç bişey bilmiyorum büyük şehirlerin geleceği kesindi böyle olacağını bilmiyoduk.. bu sene herşeyi bizim üstümüzde deniyolar naptıkları belli değil ..hiç hesapta olmayan şeyler oldu ..

afyonda okuyanlar cevap verir mutlaka canımyerimseniben
evet bu yıl gerçekten ösym saçmalamanın ötesine geçti.

benim arkadaşımda Afyon'da türk dili ve edebiyatını kazandı,afyon güzeldi,ama insanları biraz tuhaf ve soğuktur,gerçi istisnalar da var tabi ama genel olarak iyi bi yer üniversitesi adına pek bişey söyleyemem,bilgim yok fazla

evet insanlarının çok tutucu olduğunu falan duydum inşallah bana istisnalar denk gelir :) umarım eğitimi iyidir .... teşekkürler canım ...

Back