• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afyon bolvadin hakkinda yardim!

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
726
685
103
36
Merhabalar ,
Dogru yere mi açtım bilmiyorum. Afyon bolvadin hakkında bilgiye ihtiyacım var.Ev kiraları nasıldır ucuzluk bakimindan, ıklim vs.lutfen bilgilendirir misiniz

iklimi olarak çok soğuk demişti bir arkadaşım ama kendisi izmirli olduğundan da çok soğuk gelmiş olabilir.kiralar konusunda da emlak sitesi var çok bilindik gazetelerin ordan girip bakabilirsiniz hem evlere hem konumlarına hem kiralara.

Afyonun insani çok kaba çoğu gurbetçi ve görgüsüzler ya ben orda yapamamistim :( afyonun başka bir ilçesine atanıp bir sure çalıştım da ordan biliyorum ve bi çok arkadaşımız da aynı durumdan şikayetçiydi

Afyonun insani çok kaba çoğu gurbetçi ve görgüsüzler ya ben orda yapamamistim :KK43: afyonun başka bir ilçesine atanıp bir sure çalıştım da ordan biliyorum ve bi çok arkadaşımız da aynı durumdan şikayetçiydi
Hadi yaa .Benim için sosyallik pek önemli değil ama yaşadığım yerde insanlar tabiki önemli olur

iklimi olarak çok soğuk demişti bir arkadaşım ama kendisi izmirli olduğundan da çok soğuk gelmiş olabilir.kiralar konusunda da emlak sitesi var çok bilindik gazetelerin ordan girip bakabilirsiniz hem evlere hem konumlarına hem kiralara.
Ben de adanadan gidicem Allah nasip ederse.herkes soğuk diyor evet

Geçen ay yakın arkadaşım tayin sebebiyle taşındı Afyon merkezde 800 e tuttular evi.

Back
X