Afyon, Adana’dan önce davrandı

kafanereyebizoraya

T.C. silinemez !
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
3.298
40
158
32
Balıkesir

Adana Valisi Coş, 'Başbakanımızın sözleri talimattır' dedi ancak ilk hamle Afyon'dan geldi. Afyon'da polis kafelerde öğrencilerin kimliğini kontrol etti, adreslerini tespit etti.

Başbakan’ın kız ve erkeklerin birlikte yaşadıkları evlerle ilgili valilerin denetim yapacağını açıklamasının ardından Adana Valisi Hüseyin Avni Coş bir açıklama yapmış ve ”Başbakanımızın sözleri talimattır. Gereken yapılacak” demişti. Ancak Adana’dan önce Afyon’dan haber geldi. Afyonkarahisar’da polis, gece yarısı öğrencilerin gittiği kafelerde kimlik sorgulaması ve üst araması yaptı, kaldıkları adresleri tespit etti.

Afyonkarahisar’da Yeşilyol ve 2’nci Dumlupınar caddelerinde öğrencilerin yoğun gittiği kafelere dün gece polis ekipleri baskın yaptı. Resmi kıyafeti ve yelek giyen sivil polisler, kafelerde oturanların tek tek üstünü aradı. 50 polisin katıldığı uygulamada, müşterilerin kimlikleri toplanarak GBT’sine bakıldı, ikametgah adresleri tespit edildi. Uygulamaya tepki gösteren bazı öğrenciler, “Hedef öğrenci evleri” dedi.

”BÖYLESİ İLK KEZ OLUYOR”
Kafe işletmecileri ise ilk defa polisin böyle bir uygulamasına tanık olduklarını kaydetti. Polisin saat 22.00’de kafelere girerek çalışanlar dahil herkesin tek tek üstünü aradığına dikkati çeken işletmeciler, toplanan kimliklerin merkeze bildirildiğini, GBT sorgusunun yanı sıra öğrencilerin adreslerinin de kontrol edildiğini kaydetti.
İşletmeciler, polisin uygulamasından rahatsız olan pek çok müşterinin hesabı ödeyerek ayrıldığını söyledi.
___

Kafe basıp adres tespıtı ne demek oluyor ya
hangı hakla
Ben haftaya erkek arkadaşımla tatıle gıdıyorum, şımdı bu adamlar gelıp bızım otelıde mı basacak?????
Polıslerın, vekıllerın evlerıne kım nasıl ne zaman baskın yapacak?
Ben onu merak edıyorum ıçlerınde kımler var merak edıyorum bız ne zaman öğreneceğız??
Artık mıdemı bulandırıyor bu olaylar
PESS DIYORUM YA CIDDEN PES GINA GELDI ARTIK
KOSKOCA ÜLKEDE BAŞKA SORUN YOKMUŞ GIBI GENÇLERLE UĞRAŞILMASINDAN
ÜLKEYI BÖLMELERINDEN SIKILDIM

Son düzenleme:
eve baskın konusuna gelırsek

bılenler bılır kısa bır zaman önce Hüseyın Çelık sekreterını hamıle bırakmış, sonrada ona ımam nıkahı kıymıştı ve beraber yaşamaya başladılar
O adamın evıne baskın yapılacak mı?

AKP bakanı Zekı Ergezen toplantı ıçın gıttığı Sırbıstanda otelde kat görevlısı sarışın güzele cınsel ıstısmarda bulundu, ne yapıldı o adama??

TVlerde olmasına göz yuman Başbakanımız neden Adnan hoca ve meleklerının evlerıne baskın düzenlemıyor??

villalarda melekli hocalara göz yumuyorlar demek ki...

başbakana size ne? desek "Siz kızınıza bunu hoşgörüyle karşılayabiliyor musunuz?" diyor. e kendi kızının bir erkekle fotoğrafları var siz uygun görüyorsunuz başkaları uygun bulamaz mı?

sanki ülkeyi apartman yöneticisi ya da dedikoducu komşu kadın yönetiyor o kıvamdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…