• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık After 10 gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AFTER 10 gebelik testi güvenilir mi?
Benimde adetim gecikti ve bu testten yaptım, negatif gösteriyor. İnternetten araştırdım an kötü testlerin başında geliyor kendisi. Pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum halareğl olmazsam eğer. Netten aldığım yazı şöyle:

Taklit ürünler

After 10

Pyro Clinic

Pink Line

Sensitive Line

Apricot

BioMedica

Toyo

Sera Test

Lara

Irma

Orjinal ürünler

ClearWiew

Predictor

ClearBlue

Abott

Auro Tek

Quidel

Benimde adetim gecikti ve bu testten yaptım, negatif gösteriyor. İnternetten araştırdım an kötü testlerin başında geliyor kendisi. Pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum halareğl olmazsam eğer. Netten aldığım yazı şöyle:

Taklit ürünler

After 10

Pyro Clinic

Pink Line

Sensitive Line

Apricot

BioMedica

Toyo

Sera Test

Lara

Irma

Orjinal ürünler

ClearWiew

Predictor

ClearBlue

Abott

Auro Tek

Quidel
Adet in kaç gün geçti

canım ben kullandım hamile değildim o sıra negatif gösterdi ama çok içime sinerek yaptığım bir test değildi.. sonuç dogruydu. Fakat birdaha kullandığım bir test değildi.

canım ben kullandım hamile değildim o sıra negatif gösterdi ama çok içime sinerek yaptığım bir test değildi.. sonuç dogruydu. Fakat birdaha kullandığım bir test değildi.
Ben adetten 1 gün önce negatif çıktı adetim 6 gün gecikince de negatif çıktı şuan 11. Gün ama bende guatr var o yüzden gecikiyor olabilir dedim hastaneye gitmeyi de inanın çok korkuyorum artmış baya vakalar

Taklit ürünler

After 10

Pyro Clinic

Pink Line

Sensitive Line

Apricot

BioMedica

Toyo

Sera Test

Lara

Irma

Orjinal ürünler