Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hic denk gelmedim turkiyede mi almistin?AFTER 10 gebelik testi güvenilir mi?
Evetben hic denk gelmedim turkiyede mi almistin?
internetten after 10 diye arattigimda fotosu bile cikmadi. Baska bi isim daha var mi kutusunda.
Benimde adetim gecikti ve bu testten yaptım, negatif gösteriyor. İnternetten araştırdım an kötü testlerin başında geliyor kendisi. Pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum halareğl olmazsam eğer. Netten aldığım yazı şöyle:AFTER 10 gebelik testi güvenilir mi?
Adet in kaç gün geçtiBenimde adetim gecikti ve bu testten yaptım, negatif gösteriyor. İnternetten araştırdım an kötü testlerin başında geliyor kendisi. Pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum halareğl olmazsam eğer. Netten aldığım yazı şöyle:
Taklit ürünler
After 10
Pyro Clinic
Pink Line
Sensitive Line
Apricot
BioMedica
Toyo
Sera Test
Lara
Irma
Orjinal ürünler
ClearWiew
Predictor
ClearBlue
Abott
Auro Tek
Quidel
Normalde 18 inde olurum, geçen ay 12 sinde oldum, bu ay hala tık yok.Adet in kaç gün geçti
Ben adetten 1 gün önce negatif çıktı adetim 6 gün gecikince de negatif çıktı şuan 11. Gün ama bende guatr var o yüzden gecikiyor olabilir dedim hastaneye gitmeyi de inanın çok korkuyorum artmış baya vakalarcanım ben kullandım hamile değildim o sıra negatif gösterdi ama çok içime sinerek yaptığım bir test değildi.. sonuç dogruydu. Fakat birdaha kullandığım bir test değildi.
Farklı bir test alsaydınız keşke pek iyi bir test degil.Ben adetten 1 gün önce negatif çıktı adetim 6 gün gecikince de negatif çıktı şuan 11. Gün ama bende guatr var o yüzden gecikiyor olabilir dedim hastaneye gitmeyi de inanın çok korkuyorum artmış baya vakalar
Umarım güvenilir bir testtir. Silik çıktı bu sabah. Adetime 1 gün var.AFTER 10 gebelik testi güvenilir mi?
En iyisi güveniliri bence clear blueBenimde adetim gecikti ve bu testten yaptım, negatif gösteriyor. İnternetten araştırdım an kötü testlerin başında geliyor kendisi. Pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum halareğl olmazsam eğer. Netten aldığım yazı şöyle:
Taklit ürünler
After 10
Pyro Clinic
Pink Line
Sensitive Line
Apricot
BioMedica
Toyo
Sera Test
Lara
Irma
Orjinal ürünler
ClearWiew
Predictor
ClearBlue
Abott
Auro Tek
Quidel
Insallah canm iki güne tekrarla bence koyulasir benceUmarım güvenilir bir testtir. Silik çıktı bu sabah. Adetime 1 gün var.
İnşallah vardır bebeğin kuzum tekrar test yaptın mıUmarım güvenilir bir testtir. Silik çıktı bu sabah. Adetime 1 gün var.
Yaptım tekrar silik gördüm ama regl oldumİnşallah vardır bebeğin kuzum tekrar test yaptın mı
Olsun kuzum hayırlısı herşey gönlünce olsun inşallahYaptım tekrar silik gördüm ama regl oldumbaya belli bir silik cizgiydi hemde. Şaşırdım ben de.