Çocuk Hastalıkları Aft tedavisi için fikri olan var mı ???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Spesifikinsan

Almina ve Çınar ilkokula başladı! :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
14.774
678
213
Arkadaşlar,oğlumun ağzında aft çıktı..İlaca başvurmadan evvel deneyebileceğim şeyler var mı ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Canım dün bir arkadaşda konu açmıştı aftla ilgili oradada yazdım karadut çok iyi geliyor ve şuanda tam mevsimi tazasini bulursun internettende sipariş verebileceğin siteler var. Benim sürekli oluyor özellikle bağışıklık sistemi zayıfladığı anda ilaçlar bile çağre değil o derece benin yeğenlerinde olurdu bebekken onlarada karaut yapardık

hımm..evde dut pekmezi vardı.ikisine de birer çay kaşığı verdim..Teşekkür ederim canım.

günaydın geçmiş olsun canım . karadut şurubu iyi geliyor . bide nöbet şekeri var kaya gibi onu rondoda çekiyorsun aynı toz şeker gibi oluyor ağzının içine sürüyorsun şeker olduğu için itirazda atmiyorlar doktor sçöylemişti bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…