Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıAft tedavisi için fikri olan var mı ???
Canım dün bir arkadaşda konu açmıştı aftla ilgili oradada yazdım karadut çok iyi geliyor ve şuanda tam mevsimi tazasini bulursun internettende sipariş verebileceğin siteler var. Benim sürekli oluyor özellikle bağışıklık sistemi zayıfladığı anda ilaçlar bile çağre değil o derece benin yeğenlerinde olurdu bebekken onlarada karaut yapardık
Canım dün bir arkadaşda konu açmıştı aftla ilgili oradada yazdım karadut çok iyi geliyor ve şuanda tam mevsimi tazasini bulursun internettende sipariş verebileceğin siteler var. Benim sürekli oluyor özellikle bağışıklık sistemi zayıfladığı anda ilaçlar bile çağre değil o derece benin yeğenlerinde olurdu bebekken onlarada karaut yapardık
günaydın geçmiş olsun canım . karadut şurubu iyi geliyor . bide nöbet şekeri var kaya gibi onu rondoda çekiyorsun aynı toz şeker gibi oluyor ağzının içine sürüyorsun şeker olduğu için itirazda atmiyorlar doktor sçöylemişti bize