- 22 Aralık 2021
- 1.721
- 2.318
- Konu Sahibi Damdakiperi
Arkadaşlar merhaba,
Aft acısını dindirecek ilaç öneriniz var mı?
Teşekkürler
Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aftojel mi ne vardı aşırı iyiydiArkadaşlar merhaba,
Teşekkürler
Kenakort-a en etkilisi.Arkadaşlar merhaba,
Teşekkürler
Merhaba kenecort kullanıyorum çocuklara kızımda çok oluyor aft hep iyi geldi deneyebilirsiniz
Yazımı yanlış olabilir evde değilim bakamadım umarım iyi gelir çok geçmiş olsun
sirkeli suyla qarqara yap çok cabuk iyileştiriyoArkadaşlar merhaba,
Teşekkürler
Ay evet doğru yaa Oralmedic harika bir ilaç, bunu denedim ben yıllar önce , çok etkili ama ben bu ilacın adını unutmuşum yahu, Aftadur diye yanlış hatırlıyormuşum, siz deyince birden aydınlandım..Aftın ilk başladığını hisseder hissetmez daha hafif kızarıklık varken kenacort sürünce bazen işe yarıyor beyaz olup büyüdükten sonra hiçbir şey işe yaramıyor bir hafta on gün geçmesini bekliyorum.
Oralmedic var pahalı ilaç anında yakıyor geçiriyor diyorlar ama hiç denemedim o da yorumlarda kimine işe yarıyor kimine yaramıyor yazmışlar
Arkadaşlar merhaba,
Teşekkürler
Yazmışlar ama benim de en favorim kenakort. Hem ucuz hem çok güzel acısını alıyor. Doğal yollardan da karadut çiğnemek çoook iyi geliyor karadut kurusu da olurArkadaşlar merhaba,
Teşekkürler
merhabaArkadaşlar merhaba,
Teşekkürler
Evet Oralmedic'i seneler önce kullanmıştım, ilk 20 saniye kadar gözünüzden yaş geliyor acıdan ama kökten çözüm. İçinde sülfirik asit olduğundan yarayı dağlıyor ve dediğiniz gibi yaraya by by. Adını animsayamadim sonra sizler yazınca hatırladım. Hatta ilacın ismini yanlış animsayip eşime eczaneden Aftoral aldırdim ancak faydası olmadı..Oralmedicle ağzımda birkaç aft varken tanışmıştım. Allah bulandan razı olsun valla. Tüm arkadaşlara tavsiyeleri için teşekkür ederimmerhaba
bizdede ırsi senelerdır cıkar ara ara ve fena ağrılı ve acılı oluyor.Kenakort falan bana asla yaramadı oral medic adında bır ılac var ılk surdugun bır 5-10 sanıye cok yanıyor ama yarayı dağlıyor donduruyor acısını gecene kadar asla anlamıyorsunuz.Bulabılırsenız hayat kurtarıcı oluyor.
Gerçekten öyle..Çeken bilir malesef acısınıEvet Oralmedic'i seneler önce kullanmıştım, ilk 20 saniye kadar gözünüzden yaş geliyor acıdan ama kökten çözüm. İçinde sülfirik asit olduğundan yarayı dağlıyor ve dediğiniz gibi yaraya by by. Adını animsayamadim sonra sizler yazınca hatırladım. Hatta ilacın ismini yanlış animsayip eşime eczaneden Aftoral aldırdim ancak faydası olmadı..Oralmedicle ağzımda birkaç aft varken tanışmıştım. Allah bulandan razı olsun valla. Tüm arkadaşlara tavsiyeleri için teşekkür ederim