Canım sana parfüm buldum galibaKizlar bir cok kadin bir parfümden karsi cinsi etkilemesini ve hata afrodizyak etki göstermesini bekliyor.
Tabiki öncelik Parfümü kendi sevmemiz ve icimize sinmesi.
Benim aradigim parfümden de böyle bir beklentim var karsi cinsi etkilemek isterim bu yüzden namini duydugum bir iki parfümü sizlerle paylasmak istedim.
Diesel Loverdose
Üst notalar: mandalina, limon, yıldız anason
Orta notalar: yasemin, gardenya, meyan kökü
Alt notalar: vanilya, sedir, sandal ağacı
yapilan bir arastirma bazi kokularin erkekler üzerinde afrodizyak etki yaptigini göstermis bu kokulardan biri de meyan kökü kokusu. Meyan kökü kokusu erkekler üzerinde %13 afrodizyak etkisi yapiyormus.
listede patlamis misir vs gibi seyler de vardi. Genel olarak erkeklerin tatli parfümlerden hoslandigi yaziyordu. Loverdose da meyan kökü ve vanilya iceren tatli bir parfüm.
Ben Loverdosu bundan iki üc sene önce yine parfüm manyakligimin tutugu ve yeni bir parfüm arayisi icine girdigim dönem denemistim. Kokusunu net hatirlamiyorum sadece sekerli bir koku oldugu aklimda kalmis.
Loverdos'un reklamin da da erkekler üzerindeki olumlu etkiye vurgu yapilmis.
önemli noktalardan biriyse bazi kisilerin bu parfümü Alien'e benzetmesi. Alien'i loverdosun az sekerlisi diye tanimliyanlar var. Fiyat olarak Loverdose daha uygun.
Alien'i sevdigim icin Loverdose tenimde denemeyi düsünüyorum. Bakalim bende nasil birseye dönüsücek.
Sekerli parfüm sevenlere hata Alien koliklere de tavsiye ederim bir göz attin belki hosunuza gider.
Dior Hypnotic Poisen
Cok övgü alan parfümlerden biri oldugu kesin. Sürekli karsima cikan Parfümlerden.
Cok bilindik tanindik ama benim cevremde kimse kullanmadigindan bir ara alsami diye düsündüm ama ellimden kaptilar :) Yanliz hypnotic poisen reformule edilmis kokunun fazla degismedigini söyliyenlerde eski halini begendigini söyliyenler de var. Kullanirken dikkat edilmesi gereken parfümlerden biri öyle parfümü üstünüze boca ediyorsaniz aman dikkat etrafiniza rahatsizlik verebilirsiniz cünkü agir bir parfüm.
Ve Coco Mademoiselle klasik herkes tarafindan bilinen yüzlerce taklidi olan bir parfüm.
Bu yüzden hic almadim.Oysa sisesi bile ayri bir zarif. Herkes tarafindan bilinmesine ragmen kokusundan dolayi almayi düsündügüm bir parüfüm.
erkekler üzerinde olumlu etkisi varmis diye okudum.
Erkekler üzerinde etkili oldugunu duyugum diyer parfümlerse:
Dolce Gabbana the light blue, Dior Addict aslinda bir kac tane parfüm daha var ama artik aklima geldikce ekleme yaparim kizlar.
Evet canim Ailen benim begendigim bir Parfüm ben Alien ile Alien Essence Absolue'nun birbirine cok yakin kokular oldugunu duymustum. Bu yüzden hic denemedim siseside cekmemisti beni ama bir bakicam firsat bulursam :) tsk ederimCanım sana parfüm buldum galibasen Alien seviyorsan kesin Alien Essence Absolue beğenirsin. Alien'in vanılyalı hali.. Ben Alieni sevmediğim icin begenmemiştim ama Alien'i sevenlerin bayıldığı bir parfüm bu.
Açılışta yakın kokular ama alien essence absolue daha tatlı bir koku. Bende begenmeyi cok isterdim cünkü asırı kalıcı, ama malesef Alien ve türevlerini beğenemedim gitti.Evet canim Ailen benim begendigim bir Parfüm ben Alien ile Alien Essence Absolue'nun birbirine cok yakin kokular oldugunu duymustum. Bu yüzden hic denemedim siseside cekmemisti beni ama bir bakicam firsat bulursam :) tsk ederim
Canim Dior Hypnotic Poisen okadar cok karsima cikiyorduki okadar güzel yorumlar okumustum ki hakkin da daha kokuya bakmadan ben bu Parfümü alirim diye düsünmüstüm. iki üc sene önce gidip bir denedim. Malesef tenim de deniyemedim. Tenim de acaba nasil birseye dönüsürdü bilemiyorum ama koku kartinda fena degildi kokusu. Ama öyle aman aman bayilmadim. Zaten almama ma kalmadan ellimden kaptilar.Hypnotic poison ı hiç beğenmiyorum şahsen..
Açılışta yakın kokular ama alien essence absolue daha tatlı bir koku. Bende begenmeyi cok isterdim cünkü asırı kalıcı, ama malesef Alien ve türevlerini beğenemedim gitti.inşallah sen beğenirsin deneyince yorumlarını beklıyorm
tamam canımAliende zaten agir bir koku ya sevilen ya nefret edilen cinsten. Ama ben bunu denecekler listesine yazdim begenirim gibime geliyor cünkü Alien'i begiyorum ve dikkatimic cekti genelde kullandigim ve begendigim parfümlerin bir cogu vanilya notasi iceriyor. Tabi öyle bazi parfümlerdeki gibi buram buram vanilya kokmuyor hepsi hata bazilarinda hic algilanmiyor vanilya oldugu soft oluyor. Ikisi arasinda karar veririm artik. Yanliz cevrede cok kullanildigindan imza parfümüm yapmam herhalde. Of cok magdurum ya
denedikten sonra yorum yaparim canim
Favorim daima Dior Hypnotic Poisen sıktığım gün sormayan kalmıyor. Hem geceye hem gündüze uyan tek konu bence.
Channel Change ide severek kullanıyorum ben ama yazın biraz ağır kalıyore açıkçası
Evet :) Telefondan yazınca otomatik düzeltme kurbanı oldum :))Chanel Chance demek istediniz sanırım..
Bence tam tersi Hypnotic Poison yaza biraz agır kaçıyor, Chanel Chance ise 4 mevsimede uyan bir koku.
Tabi bu benim fikrim:)
Hypnotic Poison gerçekten oldukça ağır 3 senedir daha şişeyi yarılayamadım çünkü özel gecelerde kullanılacak ve az miktarda kullanılabilecek bir Parfum kesinlikle günlük değil özellikle yazın bayıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?