- 16 Ağustos 2017
- 4
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi Duyguyilmaz001
Bi bilgim yok ama afrika orgusunu cok begeniyorum bende sormasi ayip fiyat ne kadardi 14 saat ugrasip bitiremedigine gore
Bende ersinkosede yaptırdım hiç böyle birseyle karşılaşmadım açıkçası bu Tur işlemlerde bence çok iyi araştırıp profesyonel yerlerde yaptirmalisiniz ben çok araştırarak dediğim salonu buldum memnunum
Merhaba canım çok geçmiş olsun öncelikle. Bu örgü çok hoşuma gidiyor ama benim saçlarım kısa omuzda. İllaki altına saç ekleyip uzatarak mi yapılıyor yani sırf kendi saçıma omza kadar yapmazlar miEki Görüntüle 2236933 Arkadaşlar ben yaptırdım bele kadar 90 cm. İlk birkaç gün sızlasada heycanlı ve güzel. Bu 4.günüm, artık alışmıştım.İstanbul kurtuluşta nijeryalı bir kuaför var sadece örgü yapıyor. 10 saat sürdü. Ama 10 gün dayanabildim.
1. Naylon olduğu için enseden itibaren isilik gibi sivilcile yapmaya başladı
2. Okadar dipten ve sıkı ördülerki 3 gün ağlayarak uyudum anca alıştı
3. Kafam çok ağır olduğu için boyun va kafam ağrıdı
4. Yıkarken ağırlaştığı için omuzlarıma alıp yıkadım, kuruması uzun sürdü ve kaşına kaşına yıkandım hep sızladı
5. 10.gün açtığımda 4 saat kadar sürdü ve örülüyken 3 kez yıkamama rağmen açtığımda katı yağ sürmüşüm gibi yağlıydı
6. Duşa girince intihar edicektim, lösemi gibi tutam tutam saç geldi elime, 10 günde katliam gibi bukadar asla dökülmemeli, dökülmüyodu da zaten
7. Ördükten sonra düzeltme diye makasla kesiyolar ördüklerinin etrafından çıkan saçları, meğer onlar bizim ara ara kırpılan orjinal saçlarımızmış açınca saçma kırpık boyları görünce farkettim.dün saçlarımı kestirdim, bidaha tövbe.
Benim birebir tanıdığım bir arkadaş yaptırmıştı ama o az kalın twist yaptırmıştı ve çok gevşek, boyu omuzların az altındaydı. Benimki kadar zarar görmediğini söyledi 1.5 ay durdu saçında. Ya onun saçlar zaten çok dökülüyodu, farketmedi, yada onunki gevşek bükülmüş ve kısa twist olduğu için benimki kadar yıpratmadı bilmiyorum.
Yorumlara aldanmayın, 850 tl resmen çöpe gitti.
Saçkarımın dökülmesi tam 8 gün sürdü ve sadece bebe şampuanı kullandım, aktardan saf argan ve soğuk sıkım çörek otu ile aloevera karıştırıp taradım. çünkü kafam hep sızlıyodu ve seyrelmiş saçlarım. Sakın yaptırmayın. Sakın. Lütfen yaptırmayın yazık..
canım yaparlar ama o paraya yazık.. saçına da yazık... saçımın dökülmesi nasıl urdu onu da anlatayım, bir ara ilgili forumda da yazıcam. 8 gün bakım yaptım falan ama beni tatmin etmedi, ben ağlarken babamın söylemi üzerine 1 avuç keten tohumunu suda kaynattım ve sıktım. sümüksü bi yapısı var. içine E vitamini ampul, gıda takviyesi olan acd ve azıcık kendim bizzat sıktırdığım tatlı badem yağından karıştırdım. şırıngayla dipten sıkarak yedire yedire uyguladım az miktarda,sakın çok çok değil , sonra vıcık vıcık olur. Bu yağı aktardan almayın, alın 1 kg yeni mahsul taze kayısı çekirdeğini gidin sıkım yapan biyere verin sıktırın 10 tl bişey alırlar. aktarda satılanlar bildiğin yalan dolan sıvı yağlar. sıktırınca farkı görüceksiniz, hafif kremsi, krem rengi bir sıvı çıkıyor. 1 hafta, sadece vallahi 1 hafta sonra o tarakta 3-5 tel var yada yok bitti, eskisi gibi bile dökülmüyor saçım. ve jöle gibi saçın şeklini tutuyor. o günden bu güne de jöle olarak hala kullanıyorum, saçımda dökülme sıfır !Merhaba canım çok geçmiş olsun öncelikle. Bu örgü çok hoşuma gidiyor ama benim saçlarım kısa omuzda. İllaki altına saç ekleyip uzatarak mi yapılıyor yani sırf kendi saçıma omza kadar yapmazlar mi
Benim orgulerimle 3.ayim keşke hiç bozulmasa diyorum ancak diplerim uzadı artık malesefMrb ben de yaptıralı 3 gün oldu çok zormuş saç diplerim sivilcelendi kepeklendi başum da çok ağrıyor ne zaman normsle dönüyor acaba