Eki Görüntüle 2236933 Arkadaşlar ben yaptırdım bele kadar 90 cm. İlk birkaç gün sızlasada heycanlı ve güzel. Bu 4.günüm, artık alışmıştım.İstanbul kurtuluşta nijeryalı bir kuaför var sadece örgü yapıyor. 10 saat sürdü. Ama 10 gün dayanabildim.
1. Naylon olduğu için enseden itibaren isilik gibi sivilcile yapmaya başladı
2. Okadar dipten ve sıkı ördülerki 3 gün ağlayarak uyudum anca alıştı
3. Kafam çok ağır olduğu için boyun va kafam ağrıdı
4. Yıkarken ağırlaştığı için omuzlarıma alıp yıkadım, kuruması uzun sürdü ve kaşına kaşına yıkandım hep sızladı
5. 10.gün açtığımda 4 saat kadar sürdü ve örülüyken 3 kez yıkamama rağmen açtığımda katı yağ sürmüşüm gibi yağlıydı
6. Duşa girince intihar edicektim, lösemi gibi tutam tutam saç geldi elime, 10 günde katliam gibi bukadar asla dökülmemeli, dökülmüyodu da zaten
7. Ördükten sonra düzeltme diye makasla kesiyolar ördüklerinin etrafından çıkan saçları, meğer onlar bizim ara ara kırpılan orjinal saçlarımızmış açınca saçma kırpık boyları görünce farkettim.dün saçlarımı kestirdim, bidaha tövbe.
Benim birebir tanıdığım bir arkadaş yaptırmıştı ama o az kalın twist yaptırmıştı ve çok gevşek, boyu omuzların az altındaydı. Benimki kadar zarar görmediğini söyledi 1.5 ay durdu saçında. Ya onun saçlar zaten çok dökülüyodu, farketmedi, yada onunki gevşek bükülmüş ve kısa twist olduğu için benimki kadar yıpratmadı bilmiyorum.
Yorumlara aldanmayın, 850 tl resmen çöpe gitti.
Saçkarımın dökülmesi tam 8 gün sürdü ve sadece bebe şampuanı kullandım, aktardan saf argan ve soğuk sıkım çörek otu ile aloevera karıştırıp taradım. çünkü kafam hep sızlıyodu ve seyrelmiş saçlarım. Sakın yaptırmayın. Sakın. Lütfen yaptırmayın yazık..