Afiyet olsun lahmacun + ayran =75 tl

Foçayı dene uzun bir tatil yapacaksanız.
Yok haftalık hd yada uhd falansa belek tarafını öneririm. Hem gezecek yer çok hem oteller kaliteli hem deniz güzel.
gezdim gezdim hepsini gezdim ben .Karar veremiyorum .Aslında Avşa'yı da özledim .Hem yakıncak

gezdim gezdim hepsini gezdim ben .Karar veremiyorum .Aslında Avşa'yı da özledim .Hem yakıncak
Avşayı görmedim ben ya la... Hiç yolum düşmedi o tarafa. Ama deniz benim için önemli, avşa da marmarada sanırım. O yüzden çok çekici gelmiyor.
Hep yazarım tatil mevzularında favorim köyceğiz dalyan... Bir geceliğine de olsa gitmişliğim çoktur. Orda bulduğum huzuru hiç bir yerde bulamıyorum ben. Sanırım yaşlanınca dalyana yerleşicem

Bazen şeytan diyor Aliağa Adliyesine tayin iste .Git orada villa tipi evde otur yaz kış güzel geçsin ama kızım var okul meselesi zora sokuyor beni

çok komik bir haber bu ya,50 tl ye lahmacun,25 tl ye ayran zaten başlı başına saçmalık,225 tl harcama zorunluluğu var birde,ayy ben buna gülerimöteki de diyor ki bizde lahmacun 15 tl ayran 10 tl,hangisine gülsem acaba

yahu zaten Maça Kızında ki fiyatlar acayip uçuk rakamlar,niye çeyrek altın falan mı çıkıyormuş o lahmacunla ayranın içinden,ayrıca bir lahmacuna 15 tl ,bir ayrana 10 tl vermek bile çok benim gözümde.Vay be birde ciddi ciddi o fiyatlara yiyenler var,ne zengin bir milletiz,Allah o insanlara akıl fikir versin ne diyeyim,madem o kadar çok paran var ye 5 liraya lahmacununu geri kalan 45 tl ye de bir gariban sevindir yada sokak hayvanlarını besle vs...çok gösteriş meraklısı insanlarız yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…