- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
225 tl ye evde mevlud okutur gelen teyzelerin evlerin de gönderirim lahmacunlari
"Bizde lahmacun 15 ayran ise 10 lira. Bodrum standartlarındayız.
Bem zaten sosyeteyi sevmemde ordada bulunmam ,
asgari ücretlinin ücretini yükseltmezler ama gidecekleri yerlerde bile bile kazıklanırlar bunların ayrıcalğı bu birde bunulada övünürler,reziller, hep halktan kopuk , ama fakirler içinde kermeslerde görünürler
kız öyle deme asgari ücretlinin maaşı artarsa ne yapar iş adamları zorda kalır,biz 1000 tl ye haftada 100 saat çalışalımki onlar en üst standartını korusunBiz 5 kişilik bi aileyiz, hepimiz ikişer lahmacun bi ayran icsek 625 lira. Asgari ücretle yarışıyor resmen. Vaaay beee...
Siz 1 lira simit 50 kuruş çayla takılın 100 saat çalışırken. Ben 50 liralık lahmacundan aşağı yemem. Kurtarmıyokız öyle deme asgari ücretlinin maaşı artarsa ne yapar iş adamları zorda kalır,biz 1000 tl ye haftada 100 saat çalışalımki onlar en üst standartını korusun
tabiiki efendimiz sizin egonuzun tavan yapması için biz varız zaten modern köleleriniz olarak emirlerinize amadeyizSiz 1 lira simit 50 kuruş çayla takılın 100 saat çalışırken. Ben 50 liralık lahmacundan aşağı yemem. Kurtarmıyo
enayi olan onlarmı sence,Memlekette enayi çok nasıl olsa.
Enayiliğin adını sosyetelik koymuşlar.
Bazen kitabın ortasından konuşuyorsunuz :) katılıyorum.Bem zaten sosyeteyi sevmemde ordada bulunmam ,
asgari ücretlinin ücretini yükseltmezler ama gidecekleri yerlerde bile bile kazıklanırlar bunların ayrıcalğı bu birde bunulada övünürler,reziller, hep halktan kopuk , ama fakirler içinde kermeslerde görünürler
birileri başları tutmuş themis,bizde yular takılanlar sanırımnereden geliyor bu değirmenin suyu acaba?