Afganistan'da 'Kuran Yaktı' Diye Zihinsel Engelli Bir Kadın Linç Edilip Yakıldı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Afganistan'da 'Kuran Yaktı' Diye Zihinsel Engelli Bir Kadın Linç Edilip Yakıldı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de, cami önünde Kur’an-ı Kerim’i yaktığı ileri sürülen zihinsel engelli bir kadın, buradaki kalabalık tarafından linç edildi. Daha sonra kalabalık tarafından bir çatıdan atılan kadın üzerine benzin dökülüp yakıldı.

Afganistan Özgürlük Radyosu’nun haberine göre, Kabil’in en büyük camilerinden Şahi Doh Şamşira önünde Kur’an-ı Kerim’i yaktığı iddia edilen ve zihinsel engelli olduğu belirtilen 27 yaşındaki Fehunde isimli kadın, buradaki kalabalık tarafından linç edildi.

Kalabalık daha sonra kadını bir çatıya çıkarıp aşağı attı. Sık sık tekbir getiren grup, artık kımıldamayan kadının üzerine benzin döküp yaktı. Son olarak yakılan kadından geriye kalanlar Kabil Nehri’ne atıldı.

Linç sırasında grupa müdahale etmeyen polis, sonra dört kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Sedik Sedikki, ‘ talihsiz ‘ olarak nitelediği olaya seyirci kalan polisler için de soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Diken

Haberin Tamamı İçin: http://www.diken.com.tr/afganistanda-kur...

zihinsel engelli olduğunu bilseler ne fark etçekti

videosunu bulursam ekliyim bunlar insan olamaz

Bu haber beni mahvetti ya nasil insan bunlar dinimizin neresinde var bu şiddet.
Allahimdan tek dileğim bu pisliklerinde ayni şekilde aci çekerek can vermesi.

İnsanlar şiddetlerine bir kılıf buluyor..
Yukarıya, aşağı kattan sigara dumanı gidiyor diye komşusunu, çocuğunun gözünün önünde öldüren bir dünyadayız. Ne denilir ki ?

ben izledim,
ve ilk söylediğim cümle "şimdi ALLAH razı mı oldu bunlardan" oldu.....
birşey diyemiyorum cehalet örneği..

Zihinsel engell olmasa bile yapilmamasi gereken bir davranis sekli. Afganistan yillardir neden bu halde gayet acik bir sebebi o guzelim ulke sah mesud dan sonra ne hale gelmis. Vahlar olsun

60larda afganlılara bu video gösterilse sizde böyle olacak denilse,güler geçerlerdi. biz de böyle olacağız. müslüman ülkenin fıtratında var. gelip gidebileceği yer tam olarak bu.

Afghanlari birazda böyle yapan ard arda savaslar oldu. Rusya ile savasmak, sonra kendi aralarinda iç savaslar, sonradan Amerika ile savasmak, taliban ile savasmak,... Hangi halk olsa, 50 yil savastan sonra böyle cahil olur iste. Türkiyede henüz böyle bir savas olmadigi halde gidip bir yavru domuzu bile linç ettiler. Akp hükümet ile, ve bundan dolayi yillar sonra iç savas çikarsa, korkarim Türk halkida ayni bu Afghanlar gibi olurlar.

Turkiyede de ayni potansiyel simdiden var maalesef, beklemeye ne hacet, bir kivilcim yeter.. Sivas'taki Madimak otelini unutmus gibisiniz.. Ortam su an bin beter..

Allah milletimizi tez zamanda 1930 lardaki vicdanina dondursun. Git gide geriliyoruz vicdanen ve beyin olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…